Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας και ο Ατρόμητος, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

Oι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.

O αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μολονότι η ομάδα του Περιστερίου απείλησε πρώτη στο παιχνίδι, (στο 3ο λεπτό με τον Επστάιν, ο οποίος από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ), οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στη συνέχεια εμφανίστηκαν με μεγαλύτερη διάθεση για μπάλα και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι Αρκάδες δημιούργησαν μάλιστα δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ: αρχικά στο 12′ με την προβολή του Χούλι σε σέντρα του Μπακασέτα και στη συνέχεια στο 26′ ύστερα από λάθος του Νάστου και σουτ από κοντά του Έγκον πάνω στον Ιτάνζ.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος παρέμεινε σε έναν παθητικό ρόλο, χωρίς επιθετικές εξάρσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να «φλερτάρουν» με το γκολ. Μάλιστα, ο Αστέρας σκόραρε στο 59′ με τον Έγκον, ωστόσο το γκολ του ορθώς ακυρώθηκε, καθώς έσπρωξε την μπάλα με το χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι το γεγονός ότι ο παίκτης των Αρκάδων δεν πήρε κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη.

Ο Αστέρας συνέχισε να κινείται πιο δραστήρια μέσα στο γήπεδο, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για να κάνει το 1-0. Στο 76′ και στο 80′ o Ροζέριο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ιτάνζ, ενώ ο Ουσέρο στο 87′ έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι μία… ανάσα από το γκολ, όμως ο Νάστος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την μπάλα, μετά από σουτ του Ροζέριο, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Κωστούλας, Έγκον, Αργυρόπουλος, Περόνε, Ροζέριο, Κουρμπέλης, Πιπίνης – Δημούτσος, Τάτος, Μπάλλας, Επστάιν

Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες):
Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο, Κωστούλας, Ράγιος, Χούλι (57′ Ροζέριο), Έγκον (70′ Τσαμπουρής), Μπακασέτας (63′ Περόνε).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Νάστος, Μπάλλας, Δημούτσος (46′ Μακρής), Τάτος (79′ Αναστασάκος), Καραγκούνης (65′ Μπρίτο), Επστάιν, Μήτρογλου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης