«Ήταν μία απρόσμενη πρόταση, αλλά επειδή έχω μια αγάπη για τη μαγειρική και αυτή τη χρονιά δεν κάνω σίριαλ και έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, αποφάσισα να δω αν μου ταιριάζει. Κάναμε ένα δοκιμαστικό με την Ντίνα και πέρασα πολύ καλά!» εξομολογείται ο Ιωσήφ Μαρινάκης μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η συγκεκριμένη εμφάνιση. Απ’ ότι φαίνεται όμως ο ίδιος έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη μαγειρική: «Έχω κάνει δύο χρόνια μαγειρική, είμαι λίγο πριν το πτυχίο. Σταμάτησα όταν ήρθε ο ρόλος στην “Απαγορευμένη αγάπη”. Αποφάσισα να πάω στη σχολή γιατί το μαγείρεμα μου άρεσε από μικρός. Με ξεκούραζε το να μπω σε μια κουζίνα και να δημιουργήσω κάτι δικό μου.»

Ο χειμώνας όμως του Ιωσήφ Μαρινάκη θα περιλαμβάνει αρκετές επαγγελματικές δραστηριότητες καθώς θα βρίσκεται στο θέατρο «Γκλόρια» στην κωμωδία των Σακελλάριου–Γιαννακόπουλου «Θα σε κάνω βασίλισσα», σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά από τη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» δεν θα μπορούσε να λείπει και η άποψή του για την τηλεοπτική μόδα με τα τούρκικα σίριαλ: «Δεν τα βλέπω. Φοβάμαι ότι, αν δω, θα κολλήσω κι εγώ· γιατί ακούω ότι, όποιος τα βλέπει, κολλάει. Για να τα βλέπουν τόσοι άνθρωποι, πάντως, φαντάζομαι ότι θα είναι καλά. Από την άλλη, καλό είναι να υπάρχουν ελληνικά σίριαλ, που δείχνουν τη δική μας πραγματικότητα.»

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης