Στην Εθνική Ελλάδας θέλει να παραμείνει ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, που αντικατάστησε τον Ότο Ρεχάγκελ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, επεσήμανε ότι μετά τη δήλωση του Σοφοκλή Πιλάβιου δεν είχε ενδοιασμό ως προς την αποκάλυψη των προθέσεών του.

«Αφού ο πρόεδρος το είπε δημόσια, εγώ θέλω να συνεχίσω τον σχεδιασμό που έχουμε με την Εθνική και θα μιλήσουμε, για να δούμε τι θα γίνει» είπε ο Σάντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις κλήσεις του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δήλωσε ότι: «κάθε Έλληνας παίκτης είναι στα πλάνα μου και δεν με απασχολεί αν παίζει στην πρώτη ή στη δεύτερη εθνική κατηγορία. Όλοι εξετάζονται».

Για την περίοδο φορμαρίσματος που διανύουν οι διεθνείς επιθετικοί, είπε πως «είναι πολύ θετικό οι Έλληνες παίκτες να είναι σε καλό επίπεδο. Παραμένει το πρόβλημα που έχουμε στους ακραίους μέσους. Όσοι κάνουν καλές εμφανίσεις αγωνίζονται στην ίδια θέση κι αυτό είναι πρόβλημα, αλλά είναι θετικό που βρίσκονται σε καλή κατάσταση».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία του Ολυμπιακού Βόλου στη FIFA, η οποία κοινοποιήθηκε στις ομοσπονδίες του Ισραήλ και της Κροατίας: «Συμπαθώ πολύ και την ομάδα και την πόλη του Βόλου, όμως η Εθνική αντιπροσωπεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα είναι ντροπή, αν γίνει κάτι τέτοιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης