Το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x παρουσιάζει δύο από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, σε ένα και μοναδικό live, ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη.

Χαρίζουν τις φθινοπωρινές τους ποπ μελωδίες, αυτή την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Ακρόπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Monsieur Minimal

Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής και αγαπημένο παιδί των ραδιοφώνων, o Monsieur Minimal, ο οποίος έχει ντύσει με τη μουσική του, μεταξύ άλλων, την τηλεοπτική καμπάνια στην Αμερική της πασίγνωστης αλυσίδας τροφίμων Safeway και τα 13 διαφημιστικά σποτ του ΕΟΤ για την καμπάνια ΥΟU IN GREECE (www.visitgreece.gr), επιστρέφει για να χρωματίσει με τις χαρούμενες και αισιόδοξες μελωδίες του το μεγαλύτερο σύμβολο της χώρας μας!

Marietta Fafouti and Band

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη προσκεκλημένη του, το ταλαντούχο και ανερχόμενο κορίτσι της αγγλόφωνης pop μουσικής σκηνής στη χώρα μας, η Μαριέττα Φαφούτη. H χαρισματική τραγουδοποιός, που έχει κατακλύσει το ραδιόφωνο με το single «Don’t Stop», έρχεται με την μπάντα της για να χαρίσουν λίγο από το φως του καλοκαιριού, τον πρώτο μόλις μήνα του φθινοπώρου. Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον δίσκο της «Try a little romance», ο οποίος κατάφερε να μπει στα top 10 των καλύτερων album της χρονιάς που μας πέρασε, αλλά και νέα τραγούδια καθώς και διασκευές.

Παρασκευή 23/9
20:00
Μουσείο Ακρόπολης
Είσοδος Ελεύθερη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης