Εδώ και 17 χρόνια δεν έχει μιλήσει σχεδόν ποτέ με τη μητέρα της! Αυτό αποκαλύπτει η 34χρονη σταρ του Χόλυγουντ, Ντρου Μπάριμορ, σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό W.

«Η μητέρα μου και εγώ πήραμε διαφορετικούς δρόμους όταν ήμουν πολύ νέα και έκτοτε ποτέ  δεν τα έχουμε βρει», λέει η ξανθιά ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η Ντρου ανεξαρτητοποιήθηκε νόμιμα από τους γονείς της στην ηλικία των 17 ετών.  Ο πατέρας της, Τζον Μπάριμορ, ηθοποιός και ο ίδιος, εγκατέλειψε τη σύζυγό του και την κόρη του πριν ακόμα αυτή γεννηθεί και ήταν απών καθ’ όλη τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων.

Ωστόσο, η Ντρου έκανε «ειρήνη» μαζί του λίγο πριν αυτός πεθάνει από καρκίνο των οστών, το 2004.  Παρά τον πόνο της, η Μπάριμορ λέει ότι η προβληματική παιδική της ηλικία της «χρησίμευσε» στο ρόλο που υποδύεται  στη νέα της ταινία «Grey Gardens».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ντρου παίζει την Έντι, μία αφοσιωμένη κόρη που παρατά τη ζωή της σαν κοσμική για να ζήσει στην εξαθλίωση μαζί με τη μητέρα της.

«Μου άρεσε πολύ που έβαλα τον δικό μου πόνο σε κάτι. Εννοώ, αντίθετα με το τι δείχνω, έχω πολύ σκοτάδι στην ψυχή μου.»

Η Ντρου, έγινε γνωστή στο πλατύ κοινό από την ταινία του Σπίλμπεργκ «ET ο Εξωγήινος», σε ηλικία έξι ετών. Από τα 11 της άρχιζε να πίνει, να παίρνει ναρκωτικά και να διασκεδάζει σε κλαμπ μέχρι το πρωί, ενώ στα 14 της έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Ουσιαστικά, η εποχή των καταχρήσεων σταμάτησε στα 17 της, όταν και απογαλακτίστηκε εντελώς από τους δικούς της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης