Προβλήματα σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές από τη νεροποντή που ξέσπασες τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Στην περιοχή «Πυλαιώτικα» Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ένα ζευγάρι που επέβαινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο παγιδεύτηκε σε ρέμα από τα ορμητικά νερά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό και στα δύο ρεύματα, στο ύψος της γέφυρας του Στρυμώνα, και τα αυτοκίνητα κινούνται μέσω Σερρών. Επίσης, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία και στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στον κόμβο Ρεντίνας, αλλά και στο ύψος του ρέματος Μοδίου, καθώς τα νερά της βροχής, οι λάσπες και τα κλαδιά δέντρων κάλυψαν το οδόστρωμα.

Στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για την άντληση υδάτων από υπόγεια διαμερίσματα και ισόγεια καταστήματα, ενώ νωρίς το πρωί τα οχήματα κινούνταν με δυσκολία στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης. Παράλληλα, φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Επίσης, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε διακοπές στην ηλεκτροδότηση και ζημίες σε γεωργικές καλλιέργειες (κυρίως αμπέλια και οπωροφόρα) σε περιοχές των Νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας, ενώ μετά τις 09:00 το πρωί τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα στον Νομό Χαλκιδικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης