Ο Νταβίντ Σίλβα, που έχει εξαιρετική απόδοση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ξεσπάθωσε με δηλώσεις του κατά του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, τονίζοντας ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας δεν τον θέλει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όπως είπε ο Σίλβα: «Δεν πιστεύω ότι η απόδοσή σου σε έναν σύλλογο θα έχει αποτέλεσμα για το αν θα παίξεις στην εθνική ομάδα. Παίζω σε υψηλό επίπεδο με την ομάδα αρκετό καιρό, αλλά δεν ήταν αρκετό για να παίξω ως βασικός στην Ισπανία. Αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος αυτή της μεγάλης ομάδας, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν με χρειάζεται πραγματικά ο προπονητής (Βιθέντε ντελ Μπόσκε)! Όταν χάσαμε από την Ελβετία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήμουν ο μόνος που δέχθηκε κριτική και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ήμουν το εξιλαστήριο θύμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας, ο 25χρονος επεσήμανε ότι θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση, αν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για εμένα, αν έπαιζα στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για να είμαι ειλικρινής, μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση, αν ήμουν παίκτης μιας εκ των δύο ομάδων».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης