ΧΟΡΟΣ
20 & 21/10

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – GRIGOROVICH BALLET THEATER OF RUSSIA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορική χορογραφία του Γιούρι Γκριγκορόβιτς, του σπουδαιότερου εν ζωή Ρώσου χορογράφου. Το μπαλέτο, που πρωτοανέβηκε στο Θέατρο Μπολσόι το 1967, βασίζεται στο βιβλίο του Ραφαέλο Τζιοβανόλι και η μουσική είναι του Αράμ Χατσατουριάν.

22 & 23/10
ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ – GRIGOROVICH BALLET THEATER OF RUSSIA
Ο Γιούρι Γκριγκορόβιτς, για 30 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής των Μπολσόι, υπογράφει μία τρυφερή διασκευή της διαχρονικής ιστορίας αγάπης του Τσαϊκόφσκι. Η χορογραφία είναι των Μάριους Πετιπά και Λεβ Ιβάνωβ, που ο Γκριγκορόβιτς διασκεύασε το 1969 για τα Μπολσόι. Το Μπαλέτο έρχεται στην Ελλάδα με 70 συντελεστές.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΓΚΡΙΓΚΟΡΟΒΙΤΣ ΜΠΑΛΕ ΘΗΑΤΕΡ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

17 & 18/11
LA TRAVIATA – GRAND MOSCOW CLASSICAL BALLET
Το πολυβραβευμένο ρωσικό μπαλέτο επιστρέφει με το κορυφαίο έργο του Βέρντι «Η Κυρία με τις Καμέλιες», σε χορογραφία των Νατάλια Κασάτκινα και Βλαντιμιρ Βασίλιεφ, διακεκριμένων χορευτών και χορογράφων του Θεάτρου Μπολσόι.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΠΟΛΙΤΙΣΤIΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

25 – 27/11 & 2 – 4/12
ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ – ST. PETERSBURG STATE ICE BALLET
Τα πολύ γνωστά μας στην Ελλάδα μπαλέτα στον πάγο της Αγίας Πετρούπολης, επιστρέφουν για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη Σταχτοπούτα του Σεργκέι Προκόφιεφ. Η χορογραφία ανήκει στον για 23 χρόνια πρώτο χορευτή του Θεάτρου Μαρίνσκι, Κονσταντίν Ρασσάντιν, ο οποίος αντικατέστησε …τις πουεντ με τα παγοπέδιλα. Το κλασικό μπαλέτο συναντάει το καλλιτεχνικό πατινάζ σε μία «παραμυθένια» παράσταση για μικρούς και μεγάλους!
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS)

9, 10 & 11/12
ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ – IMPERIAL RUSSIAN BALLET
Το αριστούργημα του Ludwig Minkus σε χορογραφία του Gediminas Taranda, πάνω στη χορογραφία των Μάριους Πετιπά και Αλεξάντερ Γκόρσκι. Τα Aυτοκρατορικά Μπαλέτα της Μόσχας συγκροτήθηκαν για τους εορτασμούς των πενήντα χρόνων σκηνικής παρουσίας της μεγάλης μπαλαρίνας των Μπολσόι Μάγιας Πλιτσέσκαγια.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΠΟΛΙΤΙΣΤIΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

4 – 6/5
GISELLE – STANISLAVSKY MUSICAL THEATER
Το ιστορικό Θέατρο Stanislavsky της Μόσχας μας παρουσιάζει μία ακόμα μεγαλειώδη παραγωγή μπαλέτου. Στο ρόλο της Giselle μια από τις μεγαλύτερες μπαλαρίνες της Ρωσίας, η Natalia Ledovskaya, η οποία από την πρώτη της εμφάνιση ως Giselle έχει ταυτίσει το όνομά της με αυτό τον μεγαλειώδη ρόλο. Οι χορογραφίες είναι των Jean Coralli, Jules Perrot και Marius Petipa, ενώ τα εντυπωσιακά σκηνικά του Vladimir Arefiev.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS)

7-10/6
DIONYSOS, SYNCOPE, BOLERO – BEJART BALLET LAUSANNE
Τα μπαλέτα του Maurice Bejart επιστρέφουν με τρεις σπουδαίες χορογραφίες που αποτελούν το ρεπερτόριο του συγκροτήματος στη φετινή παγκόσμια περιοδεία του. Στο πρώτο μέρος το μπαλέτο Διόνυσος (σουίτα), ιστορική χορογραφία του Μπεζάρ με μουσική των Ρίχαρντ Βάγκνερ, Μάνου Χατζιδάκη και κοστούμια του Τζιάνι Βερσάτσε. Στο δεύτερο μέρος η χορογραφία Syncope του Gil Roman, καλλιτεχνικού διευθυντή του μπαλέτου, και το πλέον εμβληματικό και διάσημο έργο του Μπεζάρ, το Bolero του Μωρίς Ραβέλ.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS)

ΧΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

28 -30/10
ΚΟΖΑΚΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Ο Κρατικός Χορευτικός Θίασος παρουσιάζει ένα υπερθέαμα – αποτύπωση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Κοζάκων. Ένα πρόγραμμα με περισσότερους από 20 χορούς και 60 τραγούδια από τον ποταμό Δον και τη Μαύρη Θάλασσα έως τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΟΛΙΤΙΣΤIΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

12 & 13/11
KOSTROMA – THE RUSSIAN NATIONAL DANCE SHOW
Ένα από τα πιο δημοφιλή και εντυπωσιακά χορευτικά show που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, από την Ευρώπη έως την Αυστραλία. Με 50 χορευτές επί σκηνής, πάνω από 300 μοναδικά κοστούμια, πλούσια σκηνικά, video προβολές και ειδικά εφέ, το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα είναι από τις πιο ακριβές παραγωγές της Ρωσίας.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : INTERSHOW)

19 & 20/11
PURO TANGO – TANGO POR DOS
Το διάσημο συγκρότημα, μετά τις sold out παραστάσεις του στο Μέγαρο το 2009, επιστρέφει στην Αθήνα με τη νέα παραγωγή του Αργεντίνου μαιτρ Miguel Angel Zotto. Μια παράσταση αφιερωμένη σε όλους τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της Αργεντινής που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του τάνγκο.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : PRIME ART)

MUSICAL

17 – 22/1
HARLEM SWING – AINT’ MISBEHAVIN
Ένα ακόμη ιστορικό μιούζικαλ του Broadway -το 1978 είχε σαρώσει όλα τα θεατρικά βραβεία στη Νέα Υόρκη-, κάνει στάση στην παγκόσμια περιοδεία του στο Badminton. Με θέμα το έργο και τη ζωή του μουσικού -τραγουδοποιού Thomas Wright «Fats» Waller το μιούζικαλ σταθμός μας μεταφέρει στην εποχή που το Χάρλεμ χόρευε σουίνγκ και το Κότον Κλαμπ ξενυχτούσε κάθε βράδυ…
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS + AIS NEW YORK)

17 & 18/2
ABBAMANIA
Η λατρεία που έγινε (Abba)Μανία στην παράσταση του West End στο Λονδίνο και που έχει ξεσηκώσει τους fan των ABBA σε όλο τον κόσμο. Δύο ώρες με τα αγαπημένα τραγούδια από τους καλύτερους ABBA μετά τους …αυθεντικούς.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : NEO ΡΕΥΜΑ)

9 – 13/5
«ELLA» THE MUSICAL
Ένα μιούζικαλ-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της «Πρώτης Κυρίας του Τραγουδιού», της μεγάλης τραγουδίστριας της μαύρης μουσικής Ella Fitzerald. Ένα μιούζικαλ της εποχής του σουίνγκ, που η Ella Fitzerald συναντούσε στη σκηνή τον Λιούις Αρμστρονγκ. Η παράσταση ξεκινά τη μεγάλη διεθνή περιοδεία της στο Θέατρο Badminton! Όλοι οι ηθοποιοί και μουσικοί ανήκουν στο αυθεντικό αμερικάνικο καστ με πρωταγωνίστρια την Tina Fabrique. Μια παραγωγή της TMG – Theatrical Management Group σε συνεργασία με τον Nick Brooke.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS + TMG)

Από 19/2
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚ
Μια μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή του Θεάτρου Badminton – αφιέρωμα σε μία από τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού τραγουδιού: τον ΑΤΤΙΚ! Το υλικό της παράστασης, τα κείμενα και τη μουσικολογική έρευνα υπογράφει ο Λάμπρος Λιάβας, τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία η Σοφία Σπυράτου. Την ενορχήστρωση και μουσική διεύθυνση της ορχήστρας έχει αναλάβει ο Θόδωρος Κοτεπάνος, ενώ η Λιλή Πεζανού επιμελείται τα σκηνικά και τα κοστούμια. Στον 25μελή θίασο, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά) οι Νίνα Λοτσάρη, Ευαγγελία Μουμούρη, Άγγελος Παπαδημητρίου, Άκης Σακελλαρίου. Ιδιαίτερα τιμητική είναι η παρουσία της Ζωζώς Σαπουντζάκη στο ρόλο της θεατρίνας.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS)

ΘΕΑΤΡΟ

3, 4 & 5/2
ΘΕΙΟΣ ΒΑΝΙΑΣ του Άντον Τσέχωφ – STATE ACADEMIC E. VAKHTANGOV THEATRE
Η καλύτερη παράσταση για τα 150 χρόνια του Τσέχωφ, από το σπουδαίο Θέατρο Βαγκτάγκοφ με τα 100 χρόνια θεατρικής ιστορίας. Το έργο σκηνοθετεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Rimas Tuminas. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι βραβευμένοι «Καλλιτέχνες του Λαού» Sergey Macovetsky, Ludmila Maksakova, Vladimir Simonov, Anna Dubrovskaya, Yury Kraskov και Galina Konovalova.
*Οι διάλογοι θα είναι στα ρώσικα με ελληνικούς υπέρτιτλους.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS)

30/9 – 2/10
ΑΜΛΕΤ του William Shakespeare – 5Η ΕΠΟΧΗ
Μία από τις καλύτερες παραστάσεις του καλοκαιριού ολοκληρώνει την επιτυχημένη πανελλαδική περιοδεία. Μια παραγωγή της 5ης Εποχής, σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη και πρωταγωνιστή τον Αιμίλιο Χειλάκη.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : 5Η ΕΠΟΧΗ)

13 – 16/10
ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ του Ρίτσαρντ Καλινόσκι – ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ
Μια παράσταση που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει με τους ίδιους συντελεστές, για να γιορτάσει τα δώδεκα χρόνια της. Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Τάρλοου και η Ταμίλα Κουλίεβα, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ)

Από 3/3
ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ της Ευγενίας Φακίνου σε μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου – ΚΘΒΕ
Τα γνωστά μας ντενεκεδάκια επιστρέφουν με μια ολοκαίνουρια παράσταση από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σ’ ένα πρωτότυπο συνδυασμό ηθοποιών, μαύρου θεάτρου, κινούμενων σχεδίων και θεατρικών αντικειμένων που ζωντανεύουν… Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Φωτεινή Μπαξεβάνη και τα σκηνικά ο Γιώργος Κόφτης.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΚΘΒΕ)

26 – 29/4
ΦΑΥΣΤΑ του ΜΠΟΣΤ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ
Το Θέατρο Στοά γιορτάζει 40 χρόνια θεατρικής δημιουργίας με μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις στην ιστορία του. Πρωταγωνιστούν η Λήδα Πρωτοψάλτη και ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Το σκηνικό και τα κοστούμια είναι του Μποστ, η μουσική του Βασίλη Δημητρίου και η σκηνοθεσία του Θανάση Παπαγεωργίου.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ)

20/5
«ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ» – ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Ο λόγος της Αγγέλας ακούγεται ξανά τιμώντας τα 90 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2012). Στο ρόλο της Αγγέλας η Άννα Βαγενά. Το κείμενο του έργου επιλέχτηκε από το βιβλίο του Γιώργη Παπάζογλου «Ονείρατα της άκαυτης και της καμένης Σμύρνης». Τη θεατρική προσαρμογή και μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Λάμπρος Λιάβας.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ )

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ BADMINTON

20 – 23/12
WEST END STARS IN CONCERT με special guest τη ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ
Τρεις μεγάλοι πρωταγωνιστές του West End, o Ramin Karimloo, ο Simon Bailey και ο Stephen Rahman Hughes συναντούν στη σκηνή του Θεάτρου Badminton τη Φωτεινή Δάρρα και ερμηνεύουν τις πολύ μεγάλες επιτυχίες των μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων. Την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ διευθύνει ο μουσικός διευθυντής του Phantom of the Opera Callum McLeod και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Dan Stewart.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS + THEATRICAL MANAGEMENT GROUP)

25 – 29/12
ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ – KIEV NATIONAL OPERA BALLET
Το διάσημο Μπαλέτο της Όπερας του Κιέβου, μετά τις 13 sold out παραστάσεις της Σταχτοπούτας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2009, επιστρέφει στην Αθήνα με το ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων. Σε χορογραφία Μάριους Πετιπά και μουσική του Πιοτρ ΄Ιλιτς Τσαικόφσκι.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PRIME ART)

30/12 – 8/1
DORA THE EXPLORER LIVE! SEARCH OF THE CITY OF LOST TOYS
Η Ντόρα, η Μικρή Εξερευνήτρια, έρχεται με τον Μπουτς, τον Ντιέγκο και τους άλλους, φίλους της για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα ψάξει μαζί με τους μικρούς μας θεατές την Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών! Μια διαδραστική μουσικοθεατρική εμπειρία που καλεί το παιδί να σκεφτεί, να τραγουδήσει και να παίξει.
*Οι διάλογοι και τα τραγούδια θα είναι στα ελληνικά
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ADAM PRODUCTIONS + THEATRICAL MANAGEMENT GROUP)


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ

24/9
SHAOLIN LEGEND
Δεκαπέντε μέλη από την αυθεντική ομάδα μοναχών Shaolin Kung Fu Masters ταξιδεύουν και πάλι από τον ναό των Shaolin στην Κίνα στην Ευρώπη (1.000.000! θεατές στη Γαλλία) και μας δίνουν μια ισχυρή γεύση από τις ταινίες «Τίγρης και δράκος», «Ιπτάμενα στιλέτα» και το «Kill Bill».
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : INTERSHOW)

4 – 6/11
VOCA PEOPLE
Μουσική ιδιοφυία και χιούμορ στο show φαινόμενο της δικτυακής εποχής! Με το πρώτο τους βίντεο στο youtube να έχει σε χρόνο ρεκόρ 5.000.000 θεατές!!!, το «διαγαλαξιακό» θεατρικό φαινόμενο συνδυάζει φωνές, ήχους και τραγούδι α καπέλα με τη σύγχρονη τέχνη του beat box, η οποία μιμείται τους ήχους μιας πλήρους ορχήστρας (ντραμς, τρομπέτες, κιθάρες κ.ά), χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων!
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS)

16 – 18/12
AFRIKANIA – ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ IMAGE
To Image Black Theater, που συνδυάζει μοναδικά την παντομίμα, το σύγχρονο χορό, τη μουσική και τις νεώτερες τεχνικές του μαύρου θεάτρου, παρουσιάζει τη νέα του παραγωγή Afrikania. Έντονα χρώματα, υπέροχα κοστούμια, σκηνικά εμπνευσμένα από τη φύση, προβολές, ειδικά εφέ συνθέτουν ένα «εξωτικό σκηνικό» με τους χορευτές να παραπέμπουν σε παράσταση των MΟΜΙΧ, και να χαρίζουν θαυμάσιες εικόνες μέσα στο μυστηριώδες σκοτάδι.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ADAM PRODUCTIONS)

27-29/1
ROCK THE BALLET του Rasta Thomas
Πέρυσι αποθεώθηκαν από όλους τους φίλους του χορού, και όχι μόνο. Αυτή τη χρονιά, τα «Κακά Παιδιά του Χορού» επιστρέφουν με νέες χορογραφίες για να …ροκάρουν για άλλη μια φορά τον κόσμο του μπαλέτου.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS + AIS NEW YORK)

8 – 12/2
3rd INTERNATIONAL MAGIC FESTIVAL
Κατευθείαν από το Λας Βέγκας, οι μετρ της ψευδαίσθησης, της ταχυδακτυλουργίας, του variete και της κωμωδίας, χαρίζουν απλόχερα ισχυρές δόσεις χαράς και γέλιου σε μικρούς και μεγάλους! Tο φεστιβάλ παρουσιάζει ο γνωστός μας Jeff Hobson.
(ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ADAM PRODUCTIONS)

29/3 – 1/4
ARTURO BRACHETTI
Θεωρείται «ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης γρήγορης αλλαγής κοστουμιών του αιώνα». Ο αδιαμφισβήτητος grandmaster των μεταμορφώσεων, με το όνομα του να φιγουράρει στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας παρουσιάσει την τελευταία του παράσταση, ένα ταξίδι στην ιστορία του σινεμά, με πάνω από 80 κινηματογραφικούς ήρωες σε ένα One-Man Show!

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ADAM PRODUCTIONS)

ΜΟΥΣΙΚΗ

7 & 8/10
ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές»
Δύο συναυλίες αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη με μία πλειάδα καλλιτεχνών (20 ερμηνευτές, 2 συγκροτήματα και 3 φωνητικά σύνολα) να ερμηνεύουν αειθαλή και αγαπημένα τραγούδια στη σκηνή του Badminton. Το πανηγυρικό κλείσιμο του Φεστιβάλ «Στο Πανί και στο Γυαλί» που μας κράτησε συντροφιά το καλοκαίρι.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ARTWAY TECHNOTROPON)

18/10 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
ΡΟΖΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ, «Καναρίνι μου Γλυκό»
Μια συναυλία αφιέρωμα στη βασίλισσα του ρεμπέτικου, Ρόζα Εσκενάζυ (1890-1980), με αφορμή την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «Καναρίνι μου Γλυκό». Τα ελληνικά, σεφαραδίτικα και τούρκικα τραγούδια της Ρόζας, ερμηνεύουν οι Μάρθα Φριντζήλα, Yasmin Levy και Mehtap Demir με τη συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας Ελλήνων και Τούρκων μουσικών.

14/11 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
«Με μια τσάντα τραγούδια»
Αφιέρωμα στο μεγάλο λαϊκό στιχουργό Χαράλαμπο Βασιλειάδη «Τσάντα» (1902-1970).

14/12 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
«Στους δρόμους του Απόστολου»
Αφιέρωμα στον κορυφαίο λαϊκό μας συνθέτη Απόστολο Καλδάρα (1922-1990)

9/1 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
«Εδώ στη ρωγμή του χρόνου»
Αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη. Μια συναυλία όπως την είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο δημιουργός…

25/1 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
«Ένα βράδυ πού ‘βρεχε»
Αφιέρωμα στον τροβαδούρο του έρωτα Νίκο Γούναρη (1915 – 1965)

30/1 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
«Μισοπέλαγα αρμενίζω»
Αφιέρωμα στον βάρδο της Κρήτης Κώστα Μουντάκη (1926 – 1991).

6/2 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
«Με δύο ορχήστρες»
Αφιέρωμα στο Μιχάλη Σουγιούλ (1906 – 1958).

2/4
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
«Σαν μαγεμένο το μυαλό μου»
Αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο Δημήτρη Γκόγκο ή Μπαγιαντέρα (1903 – 1985)

23/5 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
Συναυλία για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Παναγιώτη Τούντα (1886-1942) με την Εστουντιαντίνα της Νέας Ιωνίας.

VARIETE

ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ – ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ 27/10-30/10

ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ από 4 Νοεμβρίου

Παρουσίαση Backstage Festival (ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ)
BACKSTAGE FESTIVAL
8 θεατρικές ομάδες 24/10 – 8/4

ΦΟΥΑΓΙΕ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης