Με ένα γκολ που σημείωσε ο Γρηγόρης Μάκος στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη, στο παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Το παιχνίδι ήταν το πρώτο της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Από την αρχή του αγώνα ο Εργοτέλης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες τις ΑΕΚ και απώλεσε τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο 16’ και το 17’ ο Μπούντιμιρ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 24’ ο Μπέτο δεν τελείωσε σωστά στη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, η ΑΕΚ στην πρώτη της πολύ καλή στιγμή στάθηκε πιο τυχερή και άνοιξε το σκορ. Ο Μπέλεκ με μία μπαλιά έβγαλε τον Μάκο απέναντι από τον Πίρσον και ο Έλληνας μέσος με ψυχραιμία σημείωσε το 1-0. Η ΑΕΚ έχασε και ευκαιρία να σκοράρει εκ νέου. Στο 39’ ο Λεονάρντο επιχείρησε το σουτ και είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και ο Εργοτέλης δημιούργησε δύο φάσεις για να σκοράρει. Στο 57’ ο Ζούνιορ και στο 68’ ο Κουτσιανικούλης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αραμπατζή και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0.

ΑΕΚ – Εργοτέλης 1-0 (Νοva3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 31′ Μάκος

Κίτρινες κάρτες: Γκέντσογλου, Αραμπατζής – Φραγκουλάκης, Χαντί

Κόκκινες κάρτες:


AEK (Μανόλο Χιμένεθ):
Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Κάλα, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Μάκος, Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν (67′ Λυμπερόπουλος), Κάρλος (60′ Mπερνς), Μπέλεκ (73′ Βάργκας).

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου):
Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Τζούνιορ, Μπούντιμιρ, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (68′ Καρέλης), Ρομάνο (76′ Χαντί).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης