Με σκηνικό μια κρεβατοκάμαρα ξεκίνησε το νέο τρέιλερ της Ελένης Μενεγάκη για την μεσημεριανή της, πλέον, εκπομπή. Η εικόνα αυτή μας θυμίζει έντονα το τρέιλερ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη». Η μοναδική διαφορά ,που έχουν μεταξύ τους, είναι ότι την Ελεονώρα την βλέπουμε, ενώ την Ελένη όχι.

«Είναι ώρα για αλλαγές. Εδώ η Ελένη μετά από 16 χρόνια άλλαξε την ώρα της εκπομπής της, από τις 10:00 στη 13:00 κι εσύ επιμένεις να κοιμάσαι ακόμα από την ίδια πλευρά; Ε, δεν νομίζω», λέει η σύζυγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρέιλερ της Ελένης ξεκινά και τελειώνει με ένα ζευγάρι στο κρεβάτι. «Δεν κατάλαβα; Γιατί πρέπει να αλλάξουμε πλευρά στο κρεβάτι; Αφού αυτή είναι η δικιά μου», λέει ο σύζυγος και η σύζυγος επικαλείται την «μετακόμιση» της Μενεγάκη.

Την σκυτάλη παίρνει ο εκφωνητής, που μας ενημερώνει πως «από 3 Οκτωβρίου η Ελένη αλλάζει», με μουσικό «χαλί» το γνωστό σήμα του «Καφέ με την Ελένη».

Την 41χρονη παρουσιάστρια δεν την βλέπουμε πουθενά, ούτε την ακούμε – να δεις ότι μας την φυλάνε για έκπληξη εκεί στον Alpha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρέιλερ της Ελένης δεν πρωτοτύπησε αν σκεφτούμε το κοινό σκηνικό και το ότι και οι δύο «σύζυγοι» των τρέιλερ είναι ολίγον τι brutal με μούσια…

ΠΗΓΗ: Star

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης