Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχτεί αύριο ο Ολυμπιακός τον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα του Πειραιά, μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο για το πρωτάθλημα της Α1 και την Ευρωλίγκα αντίστοιχα, αντιμετωπίζει την ομάδα της Ρόδου με στόχο φυσικά τη νίκη και την καλή εμφάνιση.

Δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι έκανε ο Μίλος Τεόντοσιτς, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη προσοχή σε όλα τα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν δεν προσέξουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος θα πετάξουμε στα σκουπίδια ό,τι κερδίσαμε την περασμένη εβδομάδα με τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού. Όλες οι ομάδες δεν έχουν να χάσουν τίποτα παίζοντας απέναντί μας, αλλά μπορούν να κερδίσουν πολλά κι αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα και σίγουρα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Παίζουν στην έδρα τους, σ’ ένα μικρό γήπεδο και πρέπει να είμαστε από την αρχή συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη».

Να σημειώσουμε, ότι στον αγώνα ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πρίντεζη και τον Σχορτσιανίτη, που έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και βρίσκεται σε «καραντίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης