Από αστυνομικούς του Α.Τ. Βούλας συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο Ελληνικό ένας άνδρας 39 ετών, ο οποίος κατηγορείται για «διακεκριμένες κλοπές από καταστήματα, κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».

Πιο αναλυτικά, ο δράστης, λίγο πριν από τη σύλληψή του, με τη χρήση μεταλλικής σχάρας φρεατίου της Ε.Υ.Δ.Α.Π., έθραυσε τη γυάλινη είσοδο δύο καταστημάτων (γυναικείας ένδυσης και κομμωτηρίου) και στη συνέχεια αφαίρεσε χρηματικό ποσό από τις ταμειακές μηχανές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής προέκυψε ότι ο συλληφθείς και άγνωστοι συνεργοί του, που αναζητούνται, κατά το τελευταίο εξάμηνο, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και κατά τις νυκτερινές ώρες, με τη χρήση μεταλλικής σχάρας φρεατίων, προέβαιναν στη θραύση των υάλινων εισόδων και υαλοπινάκων καταστημάτων και αποσπούσαν από το εσωτερικό τους αντικείμενα και χρήματα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι έχουν διαρρήξει, με τη συγκεκριμένη μέθοδο, 46 καταστήματα στις περιοχές της Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Αργυρούπολης και Καλλιθέας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης