Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, δεν πρόλαβε να χαρεί την επιστροφή των Βάργκας και Μανωλά στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς προέκυψε νέο πρόβλημα τραυματισμού, αυτή τη φορά, με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής γκολκίπερ της «Ένωσης» αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του (κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου) και κατ΄ επέκταση η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τη Ξάνθη είναι αμφίβολη.

Ο 33χρονος γκολκίπερ δεν γυμνάστηκε σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και όπως έγινε γνωστό θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αποφασιστεί αν θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα ή, ο Γιάννης Αραμπατζής θα διατηρήσει την θέση κάτω από τα δοκάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε όμως η σημερινή ημέρα επιφύλαξε και ευχάριστα νέα για τον Χιμένεθ, καθώς οι Φαμπιάν Βάργκας και Κώστας Μανωλάς συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τραϊανός Δέλλας, με στόχο να προλάβει το πρώτο παιχνίδι του Europa League με την Άντερλεχτ (15/9).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης