Εγκαινιάστηκε το πρωί η νέα σχολική εκστρατεία UNICEF 2011 στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, παρουσία της υφυπουργού Παιδείας, διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύης Χριστοφιλοπούλου, και του προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, Λάμπρου Κανελλόπουλου.

Στον εκθεσιακό χώρο λειτουργεί μεγάλο Bazaar της UNICEF από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Στη συνέχεια, η καμπάνια μεταφέρεται στις σχολικές αίθουσες για όλο τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την έναρξη του σχολικού έτους η UNICEF παρέχει στους υποστηρικτές της τη δυνατότητα να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά, αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα που θα μετατραπούν σε πολύτιμη βοήθεια για τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά στον κόσμο που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το σχολείο.

Από νωρίς είχαν κατακλύσει το χώρο του «καταστήματος» μητέρες με παιδιά για να αγοράσουν τα σχολικά κάνοντας ταυτόχρονα μία καλή πράξη.

Όπως μας πληροφόρησε ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος της Οργάνωσης, Ηλίας Λυμπέρης, «Όλα τα έσοδα από την πώληση των σχολικών ειδών και δώρων της UNICEF μετατρέπονται σε βοήθεια για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Προτεραιότητα αποτελεί για τη UNICEF η συνέχιση του σχολείου για τα παιδιά σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων και φυσικών καταστροφών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαρία Αντωνοπούλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης