Ο Ολυμπιακός, έστω και στην παράταση, νίκησε χθες τον ΠΑΟΚ 2-0, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας στον επαναληπτικό του 1-0 της Τούμπας.

Ο «δικέφαλος» του βορρά, από το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει πάντως πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κουκουλάκη, ο οποίος άφησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με εννέα παίκτες (αποβλήθηκαν Κοντρέρας και Ίβιτς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν, εκ νέου, τα… ξίφη τους, αυτή τη φορά για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τρίτη, με σημερινή τους ανακοίνωση ζητούν από την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές προστασία στην αποστολή της ομάδας, μια και φοβούνται για την αντιμετώπιση που θα τύχουν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συν τοις άλλοις, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό στην ανακοίνωσή τους άφησαν να εννοηθεί ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη».

Άψογη φιλοξενία στην «Τούμπα» ζητά ο Θεοδωρίδης

Δηλώσεις για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ζήτησε από τους διοικούντες το «δικέφαλο» του Βορρά να έχει η ομάδα του άψογη φιλοξενία, ενώ πήρε θέση και για τα παράπονα που έχουν οι Θεσσαλονικείς στον χθεσινό αγώνα από τη διαιτησία.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει και είναι προς τιμήν του, ο κύριος Πατέρας μού είπε ότι όλα την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν άψογα, στη μεταχείριση στα αποδυτήρια και παντού. Και μιλάμε για το πιο δύσκολο παιχνίδι, κάτι αντίστοιχο με το Άρης – ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τώρα αν έγινε κάτι ήταν μεμονωμένο και δεν το γνωρίζω και ποιοι τα προκάλεσαν. Μην αρχίσουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες χωρίς να ξέρουμε ποιοι τα προκάλεσαν.

Επειδή όταν ανεβήκαμε για το παιχνίδι Κυπέλλου τραβήξαμε τα μύρια όσα, πράγματα που δεν ξέρετε, θα ενημερώσουμε όλους τους αρμόδιους, όπως κάναμε και τη Σούπερ Λίγκα. Όπως δεν έγινε η παραμικρή βία χθες στο Καραϊσκάκη, απαιτούμε και την Κυριακή η φιλοξενία του ΠΑΟΚ να είναι άψογη», σχολίασε χαρακτηριστικά μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα.

Για τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία τόνισε: «Οι φάσεις ήταν ξεκάθαρες και τελειώσαμε. Καθένας ερμηνεύει τις διαιτητικές αποφάσεις κατά το δοκούν. Οι τηλε-κριτικοί κάθονται και βλέπουν 35 ριπλέι και είναι αυτοί που ξεσηκώνουν τον κόσμο».

Ντάρμπισαϊρ: Το αφιερώνω στον κόσμο μας

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, το οποίο έστειλε την ομάδα του Πειραιά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, πέτυχε στην παράταση του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Ο Άγγλος σέντερ φορ, ο οποίος ήρθε στο λιμάνι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δανεικός από την Μπλάκμπερν, με δηλώσεις του αφιέρωσε το χθεσινό του γκολ στον κόσμο των Πειραιωτών, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε δυνατή ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία τους Θεσσαλονικείς.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα που το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού συνδυάστηκε με την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Την χρειαζόμασταν αυτή την πρόκριση.

Ανυπομονούσαν για το πρώτο μου γκολ στην Ελλάδα. Το περίμενα. Το αφιερώνω στους φίλους της ομάδας που με στήριξε και δημιούργησαν για ακόμα μία φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Μεγαλύτερη όμως σημασία έχει ότι η ομάδα κατάφερε και πέρασε στον επόμενο γύρο, βγάζοντας έξω μία πολύ δυνατή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία».

(Πρώτη καταχώρηση 5 Μαρτίου 2009 15:24)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης