Συνήθως παρατηρούμε το πρόσωπο των αγαπημένων μας σταρ «ανφάς». Μία ματιά όμως στα «προφίλ» τους μπορεί να μας παρουσιάσει μιαν εντελώς διαφορετική πλευρά του εαυτού τους!

Είναι σχεδόν εκνευριστικά τέλειοι. Το ζεύγος Μπραντζελίνα μπορεί να είναι περήφανο για το προφίλ του. Τόσο η Αντζελίνα όσο και ο Μπραντ έχουν ζηλευτές μύτες, μάτια και χείλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός Κριστίνα Ρίτσι ίσως θα ήταν καλύτερο να δείχνει περισσότερο αυτήν την πλευρά του εαυτού της, αφού την κολακεύει περισσότερο από το ανφάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προφίλ της Τζένιφερ Γκάρτνερ είναι κάτι παραπάνω από απαράμιλλο. Μέτωπο, μύτη, στόμα, πιγούνι συνδυάζονται με απόλυτα αρμονικό τρόπο.

Η Νικόλ Κίντμαν κατέχει ένα από τα πιο αιθέρια προφίλ του κινηματογράφου. Αν και σε αυτή την περίπτωση έχει βάλει το χεράκι του και ο πλαστικός χειρουργός.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, απ’ όποια πλευρά κι αν την δεις, κλέβει τις εντυπώσεις.

Για να παρηγορηθούμε όμως και λίγο, οφείλουμε να πούμε ότι και τα… ελαττώματα δεν κάνουν διακρίσεις.

Έτσι, στην Κίρα Νάιτλι, αν και έχει γοητευτικό παρουσιαστικό, ο ελαφρύς προγναθισμός της είναι ορατός.

Παραδόξως, και το προφίλ της κατά τα άλλα πανέμορφης Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν είναι αντάξιο του ανφάς. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Πενέλοπε Κρουζ, που η κάπως κατηφορική μύτη της συγκαταλέγεται στα μειονεκτήματά της.

Τέλος, μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το προφίλ της Μπιγιόνσε Νόουλς,  αφού από αυτή την οπτική γωνία είναι σχεδόν αγνώριστη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης