ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Τι κάνετεεεε; Εγώ χάλια. Πού σας είχα αφήσει; Θυμάμαι ότι είχα διαδώσει τις εμπειρίες μου μια νύχτα στα «επείγοντα». Ε, απο τα επείγοντα γύρισα σαν να μην έχω τίποτα και ένα 24ωρο μετά μόνο παραγγελία δεν είχε δοθεί για το χρώμα στο ξύλο απο το κασόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι να σας λέω τώρα μεγάλες περιπέτειες. Δυστυχώς όμως μοιάζει να μην απαλλάσεστε τόσο εύκολα από μένα.

Εν τω μεταξύ να έχω να γράψω τρρρρρομερές αλλαγές τηλεοπτικές και να έχω φρακαρισμένο το χέρι απο τους ορούς. Πάντως σας το είχα προλάβει ότι η Λαμπίρη πάει σε διοικητική θέση στο Σταρ και ότι η Νικολέτα Ράλλη θα έκανε το μεσημεριανό. Με το που το γράφω αυτό ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ! Τι τράβηξα στο κινητό… Είχα και τον πόνο μου και τους μισούς να υποστηρίζουν σθεναρώς ότι την εκπομπή θα την παρουσίαζε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ – ΑΡΡΩΣΤΟΣ – ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ και η μόνη διέξοδός σου είναι η τηλεόραση… μοιάζει να σου κλείνει η τύχη με τραγικό τρόπο το μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΙΑ 24ΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΉΤΑΝ Ο ΦΠΑ που πάει στο 23 % και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που τα ‘σπασε με τους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ.

Δεκάδες άνθρωποι, πενθούσαν στην τηλεόραση για το πιτόγυρο. Να φανταστείς αναγνώστη, ο Οικονομέας την μέρα που έσκασε η είδηση και για τον ΦΠΑ και για την φοβέρα του Βενιζέλου στους Τροικανούς φόρεσε μαύρα.

Η πιο ευχάριστη νότα μέσα στο πένθιμο σκηνικό ήταν ο Θοδωρής Κολλυδάς. Παιδιά, μα το θεό, αν δεν έμπαινα νοσοκομείο ΔΕΝ θα έβλεπα ζωντανό τον Θοδωρή. Εδώ και 15 χρόνια τον έχω γνωρίσει σαν φωτογραφία που δεν έχει καν κορνίζα και ξαφνικά τον βλέπω υπέρλαμπρο! Οχι μην παρεξηγηθώ, το υπέρλαμπρο δεν το γράφω γιατί είχε περάσει η εικόνα του ρετούς, όχι, το αναδεικνύω γιατί προφανώς η τεχνολογία που χρησιμποιείται για να βγει στον αέρα είναι της εποχής του «κάρβουνου», με αποτέλεσμα να μοιάζει ότι στο μέτωπό του έχει λάμπα των 100 βολτ. Όμως, η πιο ευχάριστή στιγμή ήταν η εικονική μου συνάντηση με τον Κολλυδά.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ!!!

Για να ακούσω την εκπομπή τους την πρωινή, έπρεπε να βάλω μαύρα γυαλιά και δεν τα είχα. Η Λήδα Μπόλα φορούσε ΦΟΎΞΙΑ ΡΟΖ φόρεμα και καθότανε μπροστά σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΚΗΝΙΚΌ, ενώ η Κατερίνα Χρηστοφυλίδου φορούσε ΜΠΛΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ, μπροστά σε ΜΠΕΖ σκηνικό.

Μα φούξια στο πορτοκαλί και μπλε στο μπλε;;;

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ

Καλέ πόσες δημοσιογραφικές σχολές έχουν ανοίξει. Σε κάθε διαφημιστικό διάλλειμα ακούω πως σε κάθε γωνία στο Παγκράτι βρίσκεις φαρμακείο, τόσες και οι δημοσιογραφικές σχολές. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι αν σε μερικές όσοι διδάσκουν πρέπει να είναι δημοσιογράφοι γιατί κάτι μου λέει από τα τρέιλερ που είδα, ότι μπορεί και όχι.

Σας αφήνω προς το παρόν, γιατί έχω κάτι θεματάκια να λύσω εδώ και τα λέμε με το που πάρουμε λίγο τα «πάνω μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης