Όνειρο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή είναι κάποια μέρα να κάνει διεθνή καριέρα, και να φορέσει τη φανέλα μίας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Σωτήρης Νίνης, παρά το γεγονός ότι από πολύ μικρός γνώρισε την καταξίωση και εδώ και δυόμισι χρόνια αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μάνατζερ του έλληνα διεθνούς, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι ανοικτός σε προτάσεις Ευρωπαϊκών ομάδων, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οι υποψήφιοι «μνηστήρες» που είναι οι Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν προσεγγίσει την πλευρά του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του.

Αν αυτό συμβεί και η πρόταση ικανοποιεί τόσο τον νεαρό μεσοεπιθετικό, όσο και τους «πράσινους» είπε ότι : «ο Νίνης δεν θα αρνηθεί. Βέβαια δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις.

Εάν μία από τις τρεις ομάδες που ακούστηκαν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και καταθέσει κάποια σπουδαία προσφορά ο παίκτης μου δεν θα αρνηθεί», ήταν τα λόγια του Ευαγγελόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι για να συζητήσει κάποια ομάδα με τον Παναθηναϊκό για τον Νίνη, θα πρέπει να διαθέσει τουλάχιστον 8εκατ. ευρώ, το οποίο είναι το πόσο εκκίνησης για την πώληση του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης