Μία… ολόκληρή χρονιά παίζει ο ΟΦΗ στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Ηρακλείου για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να πάρει τη νίκη, κόντρα στους Βοιωτούς, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα μετά τη νίκη επί του Ηρακλή.

Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Ματζουράκης, αντιμετωπίζει ένα… βουνό προβλήματα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την ομάδα του Βούκοτιτς, γεγονός που κάνει το έργο του ακόμη πιο δύσκολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο «Ρουμάνος» είδε στη σημερινή  προπόνηση να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών τρεις ποδοσφαιριστές του. 

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τους Τάσο Βενέτη και Αρκάντιους Μάλαρτζ, καθώς ο Μανώλης Ρουμπάκης, που δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς θα απουσίαζε, ούτως ή άλλως, από τον συγκεκριμένο αγώνα, λόγω καρτών.

Ο Έλληνας άσος αποχώρησε από το δίτερμα λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ ο Πολωνός τερματοφύλακας εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλό του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, ενώ αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πόποβιτς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Κουνενάκης, Αρβανίτης, Πίτσος, Μπεμπής. Ο Σίμιτς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση.

Τέλος, μοναδικό ευχάριστο για τον 60χρονο τεχνικό είναι ότι ο Αρβανίτης θα προσπαθήσει την Πέμπτη να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Δικαιώθηκαν ΟΦΗ και Ματζουράκης

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, του κ. Γ. Μαντζουράκη και του κ. Εμ. Συντιχάκη κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι επιβάλλει στην ΠΑΕ χρηματικό πρόστιμο 25.000 ευρώ, στον κ. Μαντζουράκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ και στον κ. Συντηχάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ (αγώνας ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης στις 15/2/2009).

(πρώτη καταχώρηση 4 Μαρτίου 2009, 19:43)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης