Επειγόντως έναν… αγιασμό χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Σαν να μην έφταναν η αγωνιστική καθίζηση της ομάδας και το επεισόδιο του Λετο με τον Βαλβέρδε που αναστάτωσε το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ήρθε ο τραυματισμός του Άντζα για να δέσει το γλυκό…

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν ότι ο Αντζας θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει τους δύο πολύ σημαντικούς αγώνες  με τον ΠΑΟΚ για Κύπελλο για πρωτάθλημα αντίστοιχα. Η ατυχία των Πειραιωτών δεν σταμάτησε εκεί, μία και νοκ-άουτ για το παιχνίδι με το «δικέφαλο του Βορρά» τέθηκε και ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο παίκτες πήγαν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις από τον Παντελή Νικολάου και η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο Αντζας, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχει υποστεί μετρίου βαθμού θλάση δικεφάλου μηριαίου, δεξιού μηρού και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για διάστημα τριών έως τεσσάρων εβδομάδων.

Ο ακτινολογικός έλεγχος του Γκαλίτσιου, που τραυματίστηκε στο ματς με την Σεντ Ετιέν, έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα 5ου δακτύλου δεξιού άκρου ποδός και η επάνοδός του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πορεία της κλινικής του εικόνας.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έμειναν επίσης οι τραυματίες Στολτίδης, Ντομί, όπως και οι Παναγόπουλο, Λέτο και Σοϊλέδη. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Νικοπολίδη, Κόβατς, Πάντο, Λεονάρντο, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Ντουντού, Τοροσίδη, Ντάρμπισαϊρ, Όσκαρ, Μήτρογλου, Μενδρινός, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγο και Κ. Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπει Λεονάρντο η Μποταφόγκο

Ο Λεονάρντο μπορεί να έχασε το μεγαλύτερο μέρος της φετινής χρονιάς, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, ωστόσο  φέρεται να είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Μποταφόγκο για να την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής της .

Ο αριστεροπόδαρος μπακ του Ολυμπιακού ενδιαφέρει έντονα την ομάδα της Βραζιλίας, η οποία μάλιστα σκέφτεται να κινηθεί για το δανεισμό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Λατινικής Αμερικής, πρώτος στις προτιμήσεις του προπονητή της Μποταφόγκο, Νέι Φράνκο, είναι ο ακραίος αμυντικός της Σάο Πάολο, Ριτσάρλισον. Αν και εφόσον η περίπτωσή του δεν προχωρήσει, οι επόμενες λύσεις που θα εξεταστούν είναι του Λεονάρντο των «ερυθρόλευκων» ή του Σιλβίνιο της Μπαρτσελόνα.

(Πρώτη καταχώρηση 3 Μαρτίου 2009, 18:33)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης