«Σώθηκα από θαύμα, θα είχα πνιγεί σε δευτερόλεπτα» δηλώνει στην εφημερίδα «Espresso» η Χριστίνα Παππά. Η ξανθιά καλλονή πριν από λίγες μέρες είχε πάει στο Πήλιο για λίγες μέρες με την παρέα της και ενώ έκανε μπάνιο σε γνωστή παραλία, κόντεψε να πνιγεί όταν τη σκέπασαν τα κύματα.

«Την Πέμπτη το πρωί πήγαμε στην παραλία του Μυλοπόταμου, στο Πήλιο, για μπάνιο. Συνήθως στη συγκεκριμένη παραλία έχει μεγάλα κύματα και έχει απαγορευτικό. Τη συγκεκριμένη μέρα δεν είχε, και δεν ξέρω τον λόγο. Επειδή ξέρω πολύ καλό μπάνιο και ήμουν κολυμβήτρια, θεώρησα πολύ λογικό να μπω στη θάλασσα. Η παραλία είχε πολλά βράχια και όπως πήγα να βγω, ήρθε ένα κύμα και με πέταξε. Προσπάθησα να μη χτυπήσω το κεφάλι μου στα βράχια. Τα έχασα, πανικοβλήθηκα. Πριν προλάβω να βγω, έρχεται δεύτερο κύμα, με ρίχνει πάλι μέσα. Ήπια νερό, άμμο, έφαγα πέτρες και αν δεν ήταν δίπλα μου ο Γιάννης και ο ανιψιός μου ο Νίκος, θα είχα πνιγεί. Γλίτωσα στο δευτερόλεπτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χριστίνα Παππά εξηγεί στην «Espresso» πώς τη βοήθησε η παρέα της να γλιτώσει από τα κύματα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο: «Με τράβηξαν έξω. Ήταν και γι’ αυτούς δύσκολο, γιατί έρχονταν τα κύματα. Δεν μπορείς να σταθείς για να τραβήξεις κάποιον ενώ τα κύματα είναι πάνω από τρία μέτρα. Μόλις με έβγαλαν είχα ταχυκαρδία, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ήρθαν και οι πρώτες βοήθειες».

Αμέσως μετά το περιστατικό η Χριστίνα Παππά πήγε και άναψε ένα κεράκι, ενώ όπως δηλώνει η ίδια, έχει κάνει τάμα, το οποίο θα εκπληρώσει τις επόμενες μέρες.

«Σώθηκα από θαύμα και έχω υποσχεθεί τις επόμενες μέρες να προσκυνήσω στην Παναγία της Τήνου. Μετά το περιστατικό, όμως, πήγα σε ένα εκκλησάκι της Παναγίας πίσω από την παραλία και άναψα κεράκι. Ήταν τραγικό αυτό που μου συνέβη! Είναι από τις λίγες φορές που έχω φοβηθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χριστίνα Παππά είχε πάει στο Πήλιο για ολιγοήμερες στον Αϊ-Γιάννη, όπου τους φιλοξένησε η οικογένεια Λεβέντη. Μαζί της βρίσκονταν η αδελφή της, ο ανιψιός της και ο φίλος και δικηγόρος της Γιάννης Παπαποστόλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης