Φτάνει η ώρα που θα επιλεχθούν οι τυχεροί για την «Καλύτερη δουλειά στον Κόσμο» στο νησί Χάμιλτον της Αυστραλίας. Από τους 34.684 υποψηφίους που αρχικά έθεσαν συμμετοχή από 200 χώρες, έχουν μείνει μόνο 50, ανάμεσα στους οποίους και μία Ελληνίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Κατ από την Αττική, όπως αναφέρεται στην καρτέλα της και έχει λάβει ήδη 22 ψήφους.

Το βίντεο συμμετοχής της Ελληνίδας υποψήφιας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι 11, και αυτοί που θα τις καταλάβουν θα αναλάβουν τη θέση του επιστάτη στο τροπικό νησί, στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα, έναντι 75.000 ευρώ για έξι μήνες.

Μέσα στις υποχρεώσεις τους θα είναι να γράφουν στο blog του γραφείου ταξιδίων, με διεύθυνση http://www.islandreefjob.com/, που διοργανώνει το διαγωνισμό τις εμπειρίες τους από το νησί και να ενημερώνουν το ηλεκτρονικό φωτογραφικό τους άλμπουμ για τις καθημερινές τους ασχολίες στο νησί.

Το ειδυλλιακό μέρος έχει όλο το χρόνο λιακάδα, είναι γεμάτο αμμώδεις παραλίες, ζεστές λιμνοθάλασσες και απίστευτο θαλάσσιο πλούτο. Όποιος πάρει τελικά τη θέση θα έχει δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα λειτουργίας και βέβαια όλα τα έξοδα μεταφοράς στο νησί για την καταγραφή των εμπειριών. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στις 6 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Ξεπέρασαν τις 34.000 οι αιτήσεις για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου», 26 Φεβρουαρίου 2009, 04:12

(Πρώτη Καταχώρηση: 03 Μαρτίου 2009, 08:32)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης