Η 89χρονη ηθοποιός Betty White, γνωστή από τα «Χρυσά Κορίτσια», είναι η πιο δημοφιλής και θεωρείται η πιο φερέγγυα διασημότητα στις ΗΠΑ, ο άνθρωπος ο οποίος θα συνέβαλε όσο κανένας άλλος στην επιτυχία μίας εταιρίας της οποίας το προϊόν θα επέλεγε να διαφημίσει, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε πριν από δύο ημέρες στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, οι εταιρίες θα πρέπει να μην συνεργαστούν ποτέ με την Paris Hilton και τον Charlie Sheen αν θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Τα δύο αυτά πρόσωπα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις λιγότερο δημοφιλείς και λιγότερο φερέγγυες προσωπικότητες, με τις περισσότερες πιθανότητες να ζημιώσουν το προϊόν που θα διαφήμιζαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώην «Χρυσό Κορίτσι» απέσπασε ποσοστό αποδοχής 86% στη δημοσκόπηση για τις 100 δημοφιλέστερες προσωπικότητες ξεπερνώντας τους βραβευμένους με Όσκαρ, Denzel Washington, Sandra Bullock και Clint Eastwood καθώς και τους Tom Hanks, Harrison Ford και Morgan Freeman.

Επίσης, η B. White επικράτησε εύκολα της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Catherine (5η θέση), της Oprah Winfrey (6η) και την Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Michel Obama (15η) στην κατηγορία των προσωπικοτήτων εκείνων που εμπνέουν τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης