Για το αυριανό (19:00) φιλικό του Ολυμπιακού με την Ίντερ στη Γενεύη μίλησε ο Μάρκο Πάντελιτς, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρολεύκων» στην πόλη της Ελβετίας.

«Σε αυτά τα παιχνίδια περιμένεις να δεις που βρίσκεσαι. Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δύο χρόνια. Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό, το οποίο θα μας βοηθήσει και ελπίζω να βγάλουμε τα συμπεράσματα που μας χρειάζονται ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει όταν αρχίσουμε τις προσπάθειές μας σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα», τόνισε ο Σέρβος άσος λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με την Ίντερ συμπεριελήφθη και ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε απουσιάσει από το τελευταίο ματς με την Γαλατάσαραϊ (1-0) στο «Καραϊσκάκη».

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ερνέστο Βαλβέρδε: Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Εκτός πλάνων του Βάσκου τεχνικού έμειναν οι Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος και Σουμπίνιο, όπως και οι τραυματίες Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Ριέρα και Ιμπαγάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης