Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δυο εκ των οποίων σοβαρά, όταν δυο ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν νωρίς σήμερα από την Λωρίδα της Γάζας έπεσαν στην παράκτια πόλη Ασντόντ του νοτίου Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ισραηλινής αστυνομίας, Λούμπα Σάμρι, η πρώτη ρουκέτα έπεσε σε κατοικία, προκαλώντας ζημιές, αλλά όχι τραυματισμούς, ενώ η δεύτερη έπεσε σε περιοχή ανάμεσα σε δυο αμμόλοφους, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιθέσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν ύστερα από μια σειρά ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών που ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη στη Γάζα και κατά τις οποίες εχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής 14 άνθρωποι και έχουν τραυματιστεί 40.

Επίσης, δύο ακόμη Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε νέα αεροπορική επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο κέντρο της Λωρίδας τη Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακή ιατρική πηγή.

Μία άλλη επιδρομή του ισραλινού στρατού πραγματοποιήθηκε εναντίον της πόλης Χαν Γιούνες χωρίς όμως να προκαλέσει θύματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο θάνατος αυτών των Παλαιστινίων ανεβάσε σε 11 τους νεκρούς από τις αεροπορικές επιθέσεις των Ισραηλινών που γίνονται σε αντίποινα της χθεσινής τριπλής επίθεσης στην πόλη Εϊλάτ που κόστισε τη ζωή σε 8 Ισραηλινούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης