Στα χαρακτηρισμένα ως επικίνδυνα σημεία του εθνικού άλλα και του επαρχιακού οδικού δικτύου εστιάζονται οι έλεγχοι της τροχαίας στα Χανιά κατά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, ενώ βαρύτητα δίνεται στους ελέγχους αλκοτέστ.

Με δεδομένο τον μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο λόγω και την κάθοδο χιλιάδων επισκεπτών στα Χανιά η τροχαία εντείνει όλο το 24ωρο τους ελέγχους με στόχο, όπως είπε ο διοικητής του τμήματος τροχαίας Χανίων Αντώνης Κουβαράκης, την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απόφαση του διοικητή τροχαίας συγκροτήθηκαν τα συνεργεία ελέγχου που από νωρίς σήμερα το πρωί πραγματοποιούσαν συνεχείς ελέγχους.

Το μεσημέρι ο διοικητής της τροχαίας Χανίων βρέθηκε σε ένα από τα σημεία ελέγχου στον κόμβο Βαμβακοπούλου ενημερώνοντας με τους συνεργάτες του τους οδηγούς για το τι πρέπει να προσέξουν κατά το τριήμερο οπότε και η κίνηση είναι αυξημένη.

Ο ίδιος κάλεσε τους οδηγούς να οδηγούν με σύνεση και προσοχή τηρώντας τις διατάξεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έλεγχοι είναι περισσότερο έντονοι στα σημεία όπου υπάρχουν νυκτερινά κέντρα διασκέδασης αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο όπου αυτή την περίοδο γίνονται πολλές εκδηλώσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης