Αν ταξιδεύετε στη Βαρκελώνη αξίζει να επισκεφτείτε την Όπερα ”LICEU”, όπου γίνονται καταπληκτικές παραστάσεις. Πιο συγκεκριμένα στις 19, 22, 25, 26, 28, 29/ 6 και  1, 4, 5, 7 /7 στην κεντρική σκηνή παρουσιάζεται η Όπερα του Verdi  ”LUISA MILLER” και  στις 22, 25, 27, 30 /7 o ”DON GIOVANNI” του Mozart.

Επίσης, εάν είστε μέχρι 30, ταξιδεύετε στην Ευρώπη και θέλετε να ανακαλύψετε τον κόσμο της όπερας σε προσιτές τιμές, αποκτείστε το ”οpass”, που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εσείς και οι φίλοι σας 5 όπερες σε όλη την Ευρώπη μόνο με 90 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.opass.eu/home.asp.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

EMOTION PICTURES

Στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς 138 & Ανδρόνικου) από 21-23/6 παρουσιάζεται το 2ο διεθνές φεστιβάλ “Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία (Emotion Pictures)”.

Στόχος του φεστιβάλ είναι, μιας και η τέχνη ενώνει και είναι η παγκόσμια γλώσσα, να αναδείξει  τον προβληματισμό καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο γύρω από το θέμα της αναπηρίας. Το κύριο μήνυμα του φεστιβάλ είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο αίθριο προαύλιο του μουσείου και στην κλειστή αίθουσα του 2ου ορόφου. Οι προβολές  ξεκινούν από τις 11 το πρωί και ολοκληρώνονται στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των προβολών στο www.ameamedia.gr/festival.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης