Ημέρα Παρασκευή, ώρα 10:30 το πρωί, ένας επίμονος θαυμαστής της Ελεονώρας Μελέτη, περιμένει υπομονετικά έξω από το Star, μέχρι να δει από κοντά την παρουσιάστρια.

«Δεν τρόμαξα, γιατί δεν ήταν επικίνδυνος ο άνθρωπος. Ήμουνα λίγο επιφυλακτική στην αρχή, πριν τον δω», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φανατικός θαυμαστής της ξανθιάς παρουσιάστριας, είπε στους φύλακες του κτηρίου πως γνωρίζει προσωπικά την Ελεονώρα. Η παρουσιάστρια ρώτησε και έμαθε τα στοιχεία του άντρα, αλλά δε γνώριζε ποιος είναι.

«Εκείνος δήλωσε στους φύλακες ότι με ξέρει. Κοίταξα από το παράθυρο για να δω αν τον γνωρίζω, αλλά τον έβλεπα πρώτη φορά», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο άντρας περίμενε μέσα στο κόκκινο αυτοκίνητό του, μέχρι να δει την παρουσιάστρια. Η ίδια ζήτησε από τους φύλακες να τον φωνάξουν και να μιλήσει μαζί του από το τηλέφωνο του φυλακίου, καθώς φοβόταν να τον συναντήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία μας, ξεκίνησε μια κουβέντα και δε βγάζαμε άκρη», πρόσθεσε η Ελεονώρα.

Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να φύγει από την πίσω πόρτα του καναλιού. Ο άγνωστος άντρας έφυγε από το κανάλι, αλλά επέστρεψε μετά από περίπου 20 λεπτά, με αποτέλεσμα οι φύλακες του καναλιού να καλέσουν την Αστυνομία για να τον απομακρύνει.

Η Ελεονώρα Μελέτη στο παρελθόν έζησε μία ανάλογη εμπειρία. Ένας φανατικός θαυμαστής, της είχε κάνει τη ζωή… κόλαση, όταν παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ».

«Ήταν ένας κύριος με ευγενική φυσιογνωμία, αλλά ο τρόπος που με προσέγγιζε ήταν τρομακτικός. Όταν έμπαινα στο αυτοκίνητο, ερχόταν και χτύπαγε το τζάμι. Ήξερε πού μένω και αυτό με είχε ανησυχήσει πάρα πολύ. Ήταν έξω από το σπίτι μου για εβδομάδες ολόκληρες. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό, τον έβλεπα στον ύπνο μου και ξυπνούσα τρομαγμένη», δηλώνει η Ελεονώρα.

Ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφώνησε η παρουσιάστρια, το πρωί της Παρασκευής, ήταν ο σύντροφός της, Γιάννης, ενώ αμέσως μετά επικοινώνησε με τη μητέρα της, η οποία την επισκέφθηκε στο σπίτι της στην Κηφισιά, καθώς η Ελεονώρα φοβόταν να μείνει μόνη. Ο σύντροφός της, με τον οποίο συζούν, βρισκόταν στη δουλειά του και όταν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι τους, προσπάθησε να ηρεμήσει την παρουσιάστρια.

Η αλήθεια πάντως είναι πως οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν επίμονους θαυμαστές, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να τους δουν από κοντά, απλά, άλλοι είναι πιο ψύχραιμοι και σε άλλους αρέσει το… σόου!

(Πρώτη καταχώρηση: 27 Φεβρουαρίου, 20:50)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης