Παρουσιάζοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι προβλήματα στο δημιουργικό τομέα, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ραντ Βελιγραδίου, στο τελευταίο της φιλικό στο Τέπλιτσε της Σλοβενίας.

Η «Ένωση» βρέθηκε να χάνει από το 21ο λεπτό (ο Στοίκοβιτς το γκολ), ωστόσο ο Μπέλεκ με εντυπωσιακή κεφαλιά στο 33’ «έγραψε» το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στα φιλικά της επί σλοβενικού εδάφους, καθώς είχαν προηγηθεί οι «λευκές» ισοπαλίες (0-0) κόντρα στην Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν και την τουρκική Καραμπούκσπορ.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καράμπελας (43′ Εγγλέζου), Δέλλας (62′ Χέλγκασον), Μανωλάς (74′ Αγκιριμπά), Γεωργέας (52′ Κοντοές), Μάκος (52′ Καφές), Γκέντσογλου (74′ Κατσέτης), Γκούντγιονσεν (52′ Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος (57′ Λεονάρντο), Χοσέ Κάρλος (66′ Κλωναρίδης), Μπέλεκ (57′ Νικόλτσης)

ΡΑΝΤ (Σλάβκο Πέροβιτς): Ντανίλοβιτς, Κόσοριτς, Λάγιοβιτς, Μίτροβιτς, Πέκοβιτς, Μιλοβόγεβιτς, Στανόγιεβιτς, Πέροβιτς, Στοίκοβιτς, Άντριτς, Κόλιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης