Μια εντυπωσιακή δωρεά ύψους 300.000 δολαρίων προσέφερε στο δίγλωσσο σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας «Άρλινγκτον Γκράμαρ» ο γνωστός ομογενής επιχειρηματίας, Νίκος Ανδριανάκος.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιδιωτική δωρεά από άτομο ελληνικής καταγωγής προς τον εν λόγω σχολείο και την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα εν γένει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Άρλινγκτον Γκράμαρ» και της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας το ποσό των 300.000 δολαρίων, που προσέφερε η οικογένεια Ανδριανάκου θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων . 

«Η σημαντική αυτή δωρεά των 300.000 δολαρίων θα αναδείξει την οικογένεια Ανδριανάκου σε κύριο χορηγό του σχεδιαζόμενου έργου. Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Ελληνική Κοινότητα και το «Άρλινγκτον Γκράμαρ», επεσήμανε με αφορμή τη δωρεά του κ. Ανδριανάκου ο πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας, Βασίλης Παπαστεργιάδης.

Παράλληλα κάλεσε και άλλες ελληνικές οργανώσεις και επιχειρηματίες να ενισχύσουν όσο το δυνατόν ελληνικά καλλιτεχνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και κοινοτικά έργα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης