Η La Pasteria γίνεται 15… και σας προσκαλεί να το γιορτάσετε με ένα μενού με τα πιάτα που αγαπήσατε όλα αυτά τα χρόνια, σε εορταστική τιμή!

Η αγαπημένη μας ιταλική τρατορία La Pasteria, με αφορμή τα 15α γενέθλιά της δημιουργεί μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι ένα εορταστικό μενού με πιάτα που εσείς ξεχωρίσατε με την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια και σας το προσφέρει σε εορταστική τιμή, μόνο 10€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, έως τις 31 Ιουλίου, επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα La Pasteria και απολαύστε ένα πλήρες menu με πρωταγωνιστές τα δημοφιλέστερα πιάτα της ιταλικής τραττορίας, τα πιάτα δηλαδή που εσείς αναδείξατε με την αγάπη σας όλα αυτά τα 15 χρόνια, σε τιμή που θα λατρέψετε ακόμα περισσότερο: μόνο 10 ευρώ!

Ξεκινήστε με μία δροσερή και ολόφρεσκη σαλάτα Caesar’s, επιλέξτε ανάμεσα σε pasta carbonara, primavera, napoletana ή con pollo και ολοκληρώστε το γνήσια ιταλικό σας γεύμα (ή δείπνο) με την πιο μοντέρνα ιταλική εκδοχή της Panna Cotta!

Ταξιδέψτε στις αγαπημένες σας ιταλικές πόλεις απολαμβάνοντας το ειδικό εορταστικό μενού της La Pasteria δια χειρός Έκτορα Μποτρίνι και ευχηθείτε τους Χρόνια Πολλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Το μενού των 10 ευρώ περιλαμβάνει κουβέρ, ατομικό μέγεθος σαλάτας, επιλογή από κυρίως πιάτα και γλυκό.
*Η προσφορά ισχύει για κατανάλωση στο κατάστημα μέχρι 31/7 και δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλη προσφορά, έκπτωση, ειδικό μενού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης