Στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται υπό κράτηση ο Βασίλης Φλωρίδης, ενώ άυριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο επιχειρηματίας με δραστηριότητες στην Τουρκία, μαζί με τον Γιώργο Σαχματζίδη εξέφρασαν το ενδιαφέρον στον Θόδωρο Ζαγοράκη να αγοράσουν το 51% του ΠΑΟΚ, έναντι του ποσού των 5,5 εκατ. ευρώ αρχικά και στη  συνέχεια αύξησαν την προσφορά τους στα 10 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υποψήφιος επενδυτής του «δικεφάλου του Βορρά» συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Η πρώτη ήταν από το 2001 για φυλάκιση 8 μηνών και οι άλλες δύο το 2007, από 10 μήνες, αντίστοιχα.

Όπως τόνισε ο ίδιος,σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ,«πρόκειται για διένεξη με την πρώην σύζυγό του και ότι δεν ήταν ενήμερος», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η σύλληψή του έγινε λίγο μετά την συνάντηση με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ όπου παρουσίασε έγγραφα τα οποία τον εμφάνιζαν να διαθέτει λογαριασμό δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Χαριτολογώντας στο κείμενο θα μπορούσε να μπει ο τίτλος Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-2, αφού μετά τους Κοσκωτά και Σαλιαρέλη, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στις φυλακίσεις προέδρων (έστω και υποψηφίων). Ο πρώτος για τον δικέφαλο που μπήκε φυλακή ήταν ο Γιώργος Μπατατούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ ο επιχειρηματίας διένειμε δήλωση του σχετική με την σύλληψη του σήμερα το απόγευμα: «Μετά την επίδειξή βεβαίωσης των καταθέσεών μου 10 εκατ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, εμφανίστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μία απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιό μου με την πρώην σύζυγο μου. Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε καν ο αντίκλητος δικηγόρος μου. Η προσαγωγή μου έγινε την ώρα που απουσίαζε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των δέκα χιλιάδων ευρώ. Από εδώ και εμπρός θα τραγουδάω μαζί σας “Για σένα έχω κάνει κρατητήριο“ Εμείς μαζί για μια ζωή. Βασίλης Φλωρίδης».

Στην συνέχεια εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως θεματοφύλακας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του σωματείου, αποφάσισε ομόφωνα ότι: Κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές και για λόγους διασφάλισης των συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτείται απ΄ αυτούς, για έναρξη συνομιλιών και παρουσίαση οικονομικών και άλλων στοιχείων της εταιρίας εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού ύψους 5.000.000 ευρώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης