Ο Γιώργος Γεωργιάδης αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και σήμερα μίλησε για τη μετακίνησή του στο «δικέφαλο του Βορρά». «Αυτό ήταν το σωστό για την καριέρα μου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου μίλησαν πολύ όμορφα και πιστεύω ότι εδώ είναι το μέλλον μου», είπε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που πήρε το νούμερο 7 και συνέχισε:

«Οι προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ήταν περίπου ίδιες. Με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα μιλούσαμε μαζί την τελευταία ημέρα και πίστεψα αυτά που μου είπαν. Επτά χρόνια πριν που έφυγα ήταν δύσκολο για μένα, γιατί έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ανίκανος. Πάλεψα και προσπάθησα και τώρα είμαι πίσω και θέλω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το βαθμό ετοιμότητάς του, δεδομένου ότι έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ανέφερε: «Έχω κάνει κάποια σχετική προετοιμασία μόνος μου, όμως, είναι αλλιώς για έναν παίκτη να συμμετέχει στο βασικό στάδιο, που είναι σημαντικό. Είμαι πίσω, όμως, θα προσπαθήσω σύντομα να φτάσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

Κλείνοντας επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Με υποδέχτηκαν όλοι ζεστά. Άλλωστε, έχω φίλους εδώ και θα με βοηθήσουν να μπω γρήγορα 100% μέσα στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι πίστωση χρόνου, αλλά από πρώτη στιγμή θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο».

Ο Γεωργιάδης έκανε σήμερα την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του. Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Βλάνταν Ίβιτς, που κάνει ατομικό πρόγραμμα συντηρητικής αγωγής όπως και οι Φωτάκης, Μπαλάφας. Εκτός προγράμματος είναι και ο Σαλπιγγίδης που χάνει τα παιχνίδια της αρχικής φάσης του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ στον «αέρα» είναι το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Βαρντάρ Σκοπίων που επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή. Το παιχνίδι αυτό όπως φαίνεται ματαιώνεται και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου, κυρίως ομάδας της Σούπερ Λιγκ.

Στο Ερεβάν της Αρμενίας ταξίδευσε ο σκάουτερ του ΠΑΟΚ Αντώνης Λεμονάκης που αύριο θα παρακολουθήσει τον αγώνα Μίκα- Βαλερέγκα για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League. Η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι αυτό, θα τεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ στις 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου για τον τρίτο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης