Την πεποίθησή του ότι ο θάνατος του φίλου του Χιθ Λέτζερ δεν ήταν ατύχημα, εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός Μελ Γκίμπσον, σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης.

«Έπρεπε να τον είχα πάρει τηλέφωνο χρόνια πριν. Δεν ήξερα πραγματικά τι έκανε και με ποιους συναναστρεφόταν, αλλά δεν πιστεύω ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα», είπε ο πρωταγωνιστής του Braveheart στον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο ηθοποιός δε διευκρίνισε τι ακριβώς εννοούσε, αν δηλαδή μιλούσε για ανθρωποκτονία ή αυτοκτονία. «Όταν βλέπεις μια συνεχιζόμενη τραγωδία που μπορεί να καταλήξει άσχημα, νιώθεις ότι θα έπρεπε να κάνεις κάτι», πρόσθεσε ο Γκίμπσον με απολογητική διάθεση για όσα δεν πρόλαβε να πει στον αδικοχαμένο νεαρό ηθοποιό, που την Κυριακή βραβεύτηκε με το Όσκαρ Δεύτερου Αντρικού Ρόλου για την εκπληκτική του ερμηνεία στην ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λέτζερ πέθανε από υπερβολική δόση συνταγογραφημένων φαρμάκων, στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Ήταν μόνο 28 ετών. Ο Μελ Γκίμπσον συνεργάστηκε μαζί του, στην ταινία “Ο Πατριώτης”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης