Με το μυαλό στο αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αναχώρησε το πρωί για την Ισπανία ο Παναθηναϊκός, όπου αύριο θα τεθεί αντιμέτωπος με την Βιγιαρεάλ.

«Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να επιστρέψουμε από την Ισπανία με θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, να έχουμε πάθος και δύναμη και να δώσουμε το καλύτερο ματς εαυτό. Αν παίξουμε όπως στην Βρέμη και στο Μιλάνο έχουμε ελπίδες» δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα λίγο πριν την αναχώρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντρέα Ίβανσιτς έκανε ένα… βήμα πιο πέρα, καθώς προέβλεψε και το σκορ: «Το 1-1 θα ήταν ιδανικό σκορ. Είναι σημαντικό σε ένα εκτός έδρας ματς και ειδικά στη φάση που βρισκόμαστε με τα νοκ άουτ παιχνίδια να πετύχουμε ένα γκολ».

Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις του Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος είπε: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το πιστέψουμε και να παλέψουμε μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα. Η Βιγιαρεάλ είναι μια καλή ομάδα, αλλά αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ σίγουρα θα είναι πολύ καλό».

Στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Λουκάς Βύντρα, ενώ αποκλείστηκε ο Μαρσέλο Μάτος λόγω τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης