Εξομαλύνθηκε  η κατάσταση σε όλο το Λεκανοπέδιο, μετά το κυκλοφοριακό χάος που προκλήθηκε από τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί.

Οι ιδιοκτήτες αποχώρησαν αρχικά από το λιμάνι και το αεροδρόμιο και κατευθύνθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου όμως δεν τους επετράπη να πραγματοποιήσουν πορεία στο Σύνταγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο μεγάλες «ουρές» από ταξί είχαν σχηματιστεί γύρω από το Σύνταγμα. Η μία ξεκινούσε από την αρχή της Λ. Συγγρού και έφθανε έως το ύψος της Λαγουμιτζή. Η «ουρά» αυτή δημιουργήθηκε από τα ταξί που κινούνταν από το λιμάνι του Πειραιά προς το Σύνταγμα.

Η δεύτερη «ουρά» σχηματίσθηκε από τα ταξί που κινούνταν από το αεροδρόμιο προς το Σύνταγμα ξεκινούσε από τη Βασ. Σοφίας, στο ύψος του Χίλτον και κατέληγε έως το Μέγαρο Μουσικής.

Λίγα λεπτά μετά τις 14:30 το μεσημέρι, οι απεργοί αποχώρησαν και έδωσαν ραντεβού για αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, προκλήθηκε κυκλοφοριακό μπλακάουτ στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, αλλά και στη Λεωφόρου Συγγρού, λόγω έκτακτων μέτρων της Τροχαίας για μετακίνηση επίσημων προσώπων, προφανώς λόγω της Χίλαρι Κλίντον.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, προανήγγειλε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και έδωσε νέο ραντεβού των αυτοκινητιστών για την Τρίτη το πρωί μπροστά από τα γραφεία του Συνδικάτου, ενώ τόνισε ότι θα πραγματοποιηθεί και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, δίχως, ωστόσο, να διευκρινίσει τον τόπο συγκέντρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Μπλόκο στο αεροδρόμιο και το λιμάνι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης