Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ιταλία και αναστατώνει τον χώρο της μόδας, ενώ ετοιμάζεται να εισβάλει και στην τηλεόραση της γειτονικής χώρας. Τον επόμενο μήνα όμως ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Αμερική.

Αν δεν την κερδίσει λοιπόν ο Μπερλουσκόνι, υπάρχει και το Χόλιγουντ. Γιατί η sexy Ρία Αντωνίου είναι αποφασισμένη να κάνει όλον τον κόσμο να υποκλιθεί στην ομορφιά της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δουλειά και καριέρα είναι οι στόχοι της Ρίας Αντωνίου. Η sexy μοντέλα κάνει ήδη επαγγελματικά βήματα στο εξωτερικό. Εδώ και μερικούς μήνες μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Μιλάνου και Ρώμης και κυνηγά να βρεθεί στην ιταλική τηλεόραση. Όπως μας αποκαλύπτει, έχει κάνει ήδη δοκιμαστικά και μάλιστα μαθαίνει ιταλικά, προκειμένου τον Αύγουστο να διεκδικήσει μια θέση σε κανάλι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Προσανατολισμένη στον στόχο της, γύρισε πρόσφατα ένα από τα ακριβότερα διαφημιστικά που έχουν γίνει φέτος στη γειτονική χώρα για διατροφικό προϊόν, ενώ παράλληλα προσπαθεί να εισέλθει και στον ιταλικό και ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Το 23χρονο μοντέλο, σε αυτή τη φάση της ζωής του δεν θέλει έρωτες, συζύγους και οικογένεια και προσπαθεί μόνο για τη δουλειά του. Ολα τα άλλα θα έρθουν αργότερα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης