Μήπως έχετε άγχος και στρες; Μην πείτε όχι αφού όλες σχεδόν οι γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους περνούν από μία συγκεκριμένη φάση άγχους και στρες για οποιοδήποτε λόγο. Κάθε άνθρωπος βιώνει το στρες με το δικό του τρόπο, ανάλογα με τις εμπειρίες και το πώς βιώνει κάποιες καταστάσεις.

Προσπαθήστε να μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας αφού η συνεχής έκθεση στο στρες μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως κατάθλιψη, πόνους στο στομάχι, παχυσαρκία, μείωση των δυνατοτήτων του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αϋπνία, ταχυκαρδίες κ.α

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγξετε το στρες έτσι ώστε να αποφύγετε κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί. Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να αγχωθούμε είναι πολλοί. Είτε είναι εργασιακοί, είτε οικογενειακοί, είτε προσωπικοί υπάρχουν τρόποι να φανούμε δυνατές.

Πρέπει να μάθουμε καταρχήν να εκφράζουμε αποφασιστικά την άποψή μας αλλά και κάθε μας σκέψη φωναχτά, έτσι ώστε να μην τα κρατάμε μέσα μας. Όσο κρατάμε αυτό που θέλουμε να πούμε τόσο πιο πολύ πιεζόμαστε και αγχωνόμαστε. Συζητήστε οποιοδήποτε πρόβλημά σας με την φίλη σας ή κάποιον που αισθάνεστε ότι θέλετε να το μοιραστείτε.

Η οικογενειακή υποστήριξη, η συμπαράσταση από τους φίλους, η αποφυγή κακών συνηθειών, όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ, η κατάλληλη διατροφή όπως φρούτα και λαχανικά, βοηθούν τον οργανισμό μας να αντιμετωπίσει το στρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, τεχνικές ηρεμίας και χαλάρωσης όπως και βαθιές αναπνοές μπορούν να μας βοηθήσουν για μία ζωή χωρίς άγχος και προβλήματα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης