Το χρονοντούλαπο της ιστορίας άνοιξε στον «Κίτρινο Τύπο» της Δευτέρας ο πρώην αρχιδεσμοφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντινός.

Ακούστε τον να διηγείται άγνωστες, συγκλονιστικές πτυχές από την υπόθεση της οδού Νιόβης, όταν στις 23 Σεπτεμβρίου 1998 βρήκε τραγικό θάνατο η 25χρονη Αμαλία Γκινάκη από την χειροβομβίδα του Ρουμάνου κακοποιού Σορίν Ματέι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έντεκα χρόνια αργότερα ο Αντώνης Αραβαντινός φέρνει στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά των συνοδών του τραυματία Σορίν Ματέι, λεπτομέρειες που ίσως να ρίχνουν φως στον μυστηριώδη θάνατό του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Έναν θάνατο ο οποίος ουδέποτε διαλευκάνθηκε και άφησε να αιωρούνται οι ζοφερότερες υπόνοιες για γιατρούς και αστυνομικούς του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού, αφού όλα δείχνουν ότι πρόκειται περί σκόπιμης “ευθανασίας”.

Στο βίντεο που ακολουθεί καταθέτει τη μαρτυρία του και ο γιατρός Γ. Κούτρας ο οποίος από τότε είχε καταγγείλει ότι κάποιος “πείραξε” τον ορό του Σορίν Ματέι όταν αυτός βρισκόταν σε καταστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης