Σκέψεις παραχώρησης της Μίλαν κάνει, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μετά την δικαστική καταδίκη της Fininvest (εταιρίας συμφερόντων του Καβαλιέρε) και την υποχρέωση αποζημίωσης ύψους 560 εκατ. ευρώ σε αντίπαλο όμιλο, τα πράγματα έχουν στενέψει τόσο πολύ για τον ισχυρό άνδρα των Μιλανέζων, σε βαθμό τέτοιο, που σκέφτεται την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των πρωταθλητών Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, κατά την οποία η πρωταθλήτρια Ιταλίας παρουσίασε την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, εμφανίστηκε καθυσηχαστικός προς τους φιλάθλους της Μίλαν, τονίζοντας ότι «ο Μπερλουσκόνι παραμένει πρόεδρος διαθέτοντας όλο τον ενθουσιασμό που επέδειξε αυτά τα 25 χρόνια».

Το «δεξί χέρι» του Ιταλού πρωθυπουργού στα διοικητικά της ομάδας του Μιλάνου εν συνεχεία αναφέρθηκε στην δικαστική απόφαση, που υποχρεώνει την εταιρεία «Fininvest», στην καταβολή προστίμου 560 εκατομμυρίων ευρώ για την υπόθεση εξαγοράς του εκδοτικού οίκου «Mondadori».

«Είναι ένα γεγονός σίγουρα σοβαρό, δεν πρόκειται όμως να έχει καμία επίδραση ως προς την πολιτική και τις μεταγραφικές συναλλαγές της Μίλαν» διαβεβαίωσε ο Γκαλιάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης