Την απόφαση να μην αγωνιστεί στην εθνική ομάδα των Ανδρών στο μπάσκετ πήρε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας ότι αδυνατεί να ενσωματωθεί και φέτος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο τον Αύγουστο αρχίζει τις υποχρεώσεις του στα παρκέ της Λιθουανίας, όπου και θα διεξαχθεί το Ευρωμπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος, ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Αντίθετα, στην Ελλάδα έφτασε σήμερα από το Οχάιο ο Κώστας Κουφός. Ο σέντερ που αγωνίζεται στο Ντένβερ Νάγκετς θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Οι αθλητές που θα είναι παρόντες στην πρώτη συνάντηση της Εθνικής είναι: Σπανούλης Βασίλης (Ολυμπιακός), Καλάθης Νίκος (Παναθηναϊκός), Ζήσης Νίκος (Σιένα), Σλούκας Κώστας (Ολυμπιακός), Μάντζαρης Βαγγέλης (Περιστέρι/ελεύθερος), Βασιλειάδης Κώστας (Μπιλμπάο), Μπράμος Μάικ (Γκραν Κανάρια), Περπέρογλου Στράτος (Παναθηναϊκός), Παπανικολάου Κώστας (Ολυμπιακός), Φώτσης Αντώνης (Παναθηναϊκός/Αρμάνι Τζινς Μιλάνο), Κουφός Κώστας (Ντένβερ Νάγκετς), Σχορτσανίτης Σοφοκλής (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Καϊμακόγλου Κώστας (Παναθηναϊκός), Βουγιούκας Ιαν (Παναθηναϊκός), Μπουρούσης Γιάννης (Ολυμπιακός/Αρμάνι Τζινς Μιλάνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης