Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν στην περιοχή του Μαραθώνα το πρωί της Κυριακής δύο άνδρες, υπήκοοι Ρουμανίας.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 20 και 39 ετών, μαζί με συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που εντόπιζε οικίες και καταστήματα στην περιοχή του Μαραθώνα και, αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, αφαιρούσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και προσωπικά αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα- προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες, το τελευταίο δίμηνο, είχαν διαπράξει συνολικά έντεκα διαρρήξεις και κλοπές κατοικιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Πληθώρα από κοσμήματα, ηλεκτρονικές- ηλεκτρικές συσκευές, πορτοφόλια, πιστωτικές κάρτες, φωτογραφικές μηχανές, γυαλιά ηλίου καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Εκατόν σαράντα τρία (143) φυσίγγια.

• Πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων.

Μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης