Η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι ο νέος μεγάλος χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Η χορηγία ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα σε συνέντευξη Τύπου στην έδρα της εταιρείας, όπου παρευρέθησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθήνας Κώστας Παναγόπουλος.

Η συμφωνία είναι εξαετής και προβλέπει τη χορηγία του αγώνα από την ΟΠΑΠ ΑΕ με ποσό 400.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, ενώ ο κ. Σπανουδάκης αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα είναι χορηγός και της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας το 2012 στο Λονδίνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Γιάννης Σπανουδάκης, τόνισε:

«Ο Μαραθώνιος είναι ένα γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας, μια διοργάνωση που διαφημίζει διεθνώς τον αθλητισμό και τη χώρα μας. Η καταξίωση αποτυπώνεται στον αριθμό των συμμετοχών: 22.000 πέρσι, αριθμός ρεκόρ.

Θα προσπαθήσουμε, από κοινού με τον ΣΕΓΑΣ, να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο αυτό το κορυφαίο διεθνές αθλητικό γεγονός. Να το εμπλουτίσουμε με πολλές άλλες διοργανώσεις, αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, υπογράμμισε: «Ο ΟΠΑΠ, μας δίνει τη δύναμη και τα φτερά να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από αρκετά χρόνια, έτσι ώστε να καταστήσουμε τον διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς, αλλά και γιατί σήμερα επανασυνδέεται το νήμα που ένωνε τον ΟΠΑΠ και το ΣΕΓΑΣ από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Οργανισμού.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΕ του Μαραθωνίου, Κώστας Παναγόπουλος, επεσήμανε: Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί βρήκαμε πολύ περισσότερα από έναν μεγάλο χορηγό. Βρήκαμε μια εταιρεία μεγάλη και ισχυρή που πρωτοπορεί σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και που συστηματικά επενδύει στον αθλητισμό και στον πολιτισμό. Βρήκαμε μια εταιρεία που αντιλαμβάνεται την αξία του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας και τη σημασία του για την Ελλάδα. Βρήκαμε, θα έλεγα, έναν στρατηγικό σύμμαχο στο πρόσωπο της ΟΠΑΠ Α.Ε., ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τους ίδιους στόχους, τις ίδιες φιλοδοξίες και τα ίδια οράματα.

Ο Kλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου του 2011 και φέτος η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Unicef.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης