Μία και καλή προσγειώθηκε από πέρυσι το μονοκινητήριο αεροσκάφος περιπολίας τύπου «Τσέσνα» στο πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας που αγοράστηκε από την ΤΕΔΚ με 65.000 ευρώ το 2009.

Εδώ και έναν χρόνο το αεροπλάνο «κάθεται» ανεκμετάλλευτο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη στιγμή που ήδη στη Μαγνησία έχουν εκδηλωθεί οι πρώτες πυρκαγιές – οι οποίες με την επαρκή περιπολία θα είχαν ίσως αποφευχθεί η περιοριστεί – και για την πυρόσβεσή τους εκτός από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας έχουν απασχοληθεί εθελοντικές ομάδες, δυνάμεις των δήμων αλλά και πυροσβεστικές δυνάμεις από τις άλλες πόλεις της Θεσσαλίας το αεροσκάφος της ΤΕΔΚ βρίσκεται καθηλωμένο στο έδαφος.

Μόλις έναν χρόνο χρησιμοποιήθηκε το Τσέσνα και από τότε βρίσκεται στην κυριολεξία «στα αζήτητα» σε κάποιο σημείο στο πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Ερωτηθείς από την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Μαγνησίας Απόστολος Αρέθας για το πού βρίσκεται το αεροσκάφος και γιατί δεν χρησιμοποιείται, απάντησε πως δεν το χρησιμοποιούν γιατί θα το δώσουν στη Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) που αναμένεται να συσταθεί με την κατάργηση των ΤΕΔΚ στο πλαίσιο του Καλλικράτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης