Για τη WIND, η προσφορά τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς όλους, με παράλληλη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, αποτελεί προτεραιότητα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη θετική ανταπόκριση της εταιρείας στην πρόσκληση του ΟΑΕΔ για παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε ειδικές τιμές για δικαιούχους του οργανισμού. Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλλά και τα ειδικά πακέτα WIND, δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης.

Η WIND Ελλάς συμμετέχει στο ειδικό πρόγραμμα προσφορών & εκπτώσεων που δημιούργησε ο ΟΑΕΔ για δικαιούχους του. Με ποιο σκεπτικό ανταποκριθήκατε θετικά στην πρόσκληση του οργανισμού;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γνωρίζετε η WIND είναι σήμερα η μόνη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & Internet. Ο συνδρομητής που θα επιλέξει να πάρει από μας όλες τις υπηρεσίες ήδη βγαίνει κερδισμένος χάρη στις σημαντικές εκπτώσεις που του προσφέρουμε. Ειδικά για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ, Προχωράμε ένα βήμα ακόμη συμμετέχοντας στην προσπάθεια που γίνεται για την υποστήριξή τους.

Σε ποιους απευθύνονται οι ειδικές προσφορές της WIND και μέχρι πότε ισχύουν;

Απευθύνονται σε δικαιούχους του ΟΑΕΔ οι οποίοι θα προχωρήσουν σε νέα σύνδεση ή φορητότητα του τηλεφωνικού τους αριθμού στο δίκτυο της WIND έως και τις 30/9/2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιο το όφελος για τους δικαιούχους;

Οι δικαιούχοι απολαμβάνουν ειδικές τιμές σε προγράμματα κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ που εξασφαλίζουν όφελος μέχρι και 120€ το χρόνο. Συγκεκριμένα απολαμβάνουν εκπτώσεις μαζί με επιπλέον χρόνο ομιλίας για 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσής τους.

Ποιες ακριβώς είναι οι ειδικές προσφορές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 WIND Καρτοκινητή
120’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά κάθε μήνα ενώ με κάθε ανανέωση €10 και άνω δίνεται Διπλάσιος Χρόνος Ομιλίας προς WIND & Q
 Σταθερή Τηλεφωνία & Internet
Έκπτωση 20% για νέες συνδέσεις στα προγράμματα WIND Double Play Μ & L και WIND Telephony M & L.
 Κινητή Τηλεφωνία
Για νέες ή υπάρχουσες συνδέσεις στο πρόγραμμα WIND To All 50 οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν 30 λεπτά επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας ενώ αντίστοιχα στο πρόγραμμα WIND To All 150 αποκτούν επιπλέον 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Που πρέπει να απευθυνθούν οι δικαιούχοι που ενδιαφέρονται για τις προσφορές και ποια δικαιολογητικά απαιτούνται;

Για να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να επισκεφτούν ένα κατάστημα WIND σε όλη την Ελλάδα και να προσκομίσουν την κάρτα ΟΑΕΔ. Μπορούν επίσης να ενημερωθούν αναλυτικά στο www.wind.com.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης