Η αυθεντική γενοβέζικη πέστο είναι η σάλτσα που μας φτιάχνει σήμερα στο γουδί του ο Ηλίας Σκουλάς. Τώρα που ο πλατύφυλλος βασιλικός είναι στα “πάνω” του, μπορείτε να την απολαμβάνετε πάνω σε ζεστά ζυμαρικά, όσο συχνά θέλετε, αφού ο σεφ μάς δείχνει όλα τα μυστικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος θέλει να μαγειρέψει με τον Ηλία Σκουλά ή να εκφράσει κάποια απορία για τη μαγειρική μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail: editor@nistikoarkoudi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης