Το δημοσίευμα του yupi.gr για τη φημολογούμενη σχέση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου, και της τραγουδίστριας και συνθέτριας Sunny Μπαλτζή σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Άλλο βγαίνω και άλλο είμαι μαζί» εξήγησε αρχικά η 32χρονη παρουσιάστρια, ενώ πρόσθεσε αργότερα: «Αν ισχύουν (τα δημοσιεύματα), ειλικρινά θα έχει πολύ ενδιαφέρον», ενώ στους ισχυρισμούς κάποιων συνεργατών της, πως οι δυο τους δεν αποτελούν ταιριαστό ζευγάρι, απάντησε: «Εμένα μου αρέσουν τα ανατρεπτικά ζευγάρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, κάνοντας χιούμορ για τη ροκ εμφάνιση της Sunny Μπαλτζή, είπε: «Πάντως, κύριε Λάτσιε, άμα χρειαστείτε τατουάζ, είμαι ο άνθρωπός σας! Θα σας στείλω στον καλύτερο! Εγώ, αν έβλεπα το παρεάκι Λάτσιος- Μπαλτζή- Κωστόπουλος- Μπαλατσινού, θα χαιρόμουν πάρα πολύ» και απαντώντας σε συνεργάτη της για το εάν η Τζένη Μπαλατσινού είναι ή δεν είναι ροκ, ανέφερε: «Δεν ξέρεις μάλλον την Μπαλατσινού…».

Τέλος, στην «Πρωινή Μελέτη» προβλήθηκε και η δήλωση του στενού φίλου της τραγουδίστριας, του σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος τόνισε για τη φίλη του: «Η Sunny είναι στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει από το πουθενά. Την έχει πειράξει και έχει κλειστεί λίγο».

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης