Απίστευτη ανατροπή ενδέχεται να υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο θέμα των αδειοδοτήσεων των ΟΦΗ και των Τρικάλων, μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο στην Ομοσπονδία.

Κοινώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει κατάργηση της αδειοδότησης για τις ομάδες της Football League και κατά συνέπεια οι δύο συγκεκριμένες ομάδες να καταφέρουν να συμμετάσχουν στα πλέι οφ ανόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ινφαντίνο στη συνάντηση, που είχε σήμερα με τον γγΑ, Πάνο Μπιτσαξή και τον Σοφοκλή Πιλάβιο, φέρεται να διαμήνυσε στους δύο άνδρες, ότι τα κριτήρια για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πολύ αυστηρά.

Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας της UEFA φέρεται να τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι δυνατόν να έχετε τα ίδια κριτήρια για τις αδειοδοτήσεις σε Super League και Football League. Έχετε τα αυστηρότερα κριτήρια σε όλη την Ευρώπη, όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία»

Μετά από τα λεγόμενα του κ. Ιφαντίνο, έχει κυκλοφορήσει το σενάριο να μην ισχύσει για φέτος η αδειοδότηση της Β’ Εθνικής. Κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει πως τα πλέι οφ της κατηγορίας θα ξεκινήσουν άμεσα με τη συμμετοχή τόσο του ΟΦΗ, όσο και των Τρικάλων, που δεν είχαν πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση πάντως που κάτι τέτοιο ισχύσει, θα πρόκειται για άνευ προηγουμένου ανατροπή στα δεδομένα, αλλά και μια αναμφισβήτητη ήττα για την ΕΠΟ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης