Θυμάμαι πάντα τη φοντανιέρα που είχε η μαμά στο σαλόνι γεμάτη.

Κάθε βράδυ μόλις ξάπλωναν όλοι, σηκωνόμουν από το κρεβάτι και σιγά σιγά, σαν πουλάκι σχεδόν αφού ήμουν και καμιά εικοσαριά κιλά πιο ελαφριά, έμπαινα στο «άβατο»  της μαμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπαιρνα τη φοντανιέρα και με ευλαβικές κινήσεις «έκλεβα» τα τρουφάκια!

Τα πρώτα πέντε δεν τα μάσαγα, απλά τα κατάπινα. Μετά το έκτο και μέχρι το δέκατο τα άφηνα να λιώνουν στο στόμα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μ’ αυτά και μ’ αυτά εγώ μεγάλωσα και πήρα και τα 20 κιλά που λέγαμε!

Όταν η μαμά το έπαιρνε χαμπάρι μου έλεγε: « σαν γουρούνα θα γίνεις παιδάκι μου. Δε θα βρεις άντρα να σε παντρευτεί!»

Άντρα βρήκα. Και γουρούνα έγινα. Πάντα έχει δίκιο η μαμά…

Καταραμένα τρουφάκια! Θα μου το πληρώσετε αυτό. Διαβάστε τα υλικά και μετά κλειδώστε τη πόρτα του σαλονιού!

Υλικά για παρασκευή:

1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ

¾ φλιτζανιού καρύδι τριμμένο

Λίγο ξύσμα ή βανίλια για την ευωδιά

½ πακέτο βούτυρο μαλακό

1 κουταλιά σούπας κακάο

2 κουταλιές σούπας λικέρ

2-3 κουταλιές σούπας γάλα

1 σοκολάτα κουβερτούρα

Τρούφα ή ινδοκάρυδο για το τύλιγμα

Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, το κακάο, το λικέρ, το ξύσμα ή τη βανίλια. Τα μπισκότα τα τρίβουμε στο multi και μαζί με τα καρύδια τα ρίχνουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί μαζί με το γάλα και το προσθέτουμε στο υπόλοιπο μείγμα. Το βάζουμε λίγο στο ψυγείο για να μπορούμε να το πλάσουμε καλύτερα. Φτιάχνουμε τα τρουφάκια και τα τυλίγουμε στη τρούφα ή το ινδοκάρυδο. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες.

Είμαι η Αναστασία και αν ήμουν έγκυος, μόλις απέβαλλα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης