Φαντάσου αντί για ηχορύπανση, αυτοκίνητα και ένταση, να ακούς γνωστές μελωδίες, νότες να ξεπετάγονται από παντού, κάθε πλατεία να έχει κι ένα stage, σε κάθε γωνία να βρίσκεις κι έναν καλλιτέχνη και οι δρόμοι να είναι πλημμυρισμένοι με κόσμο.

Πίστεψέ το… έρχεται η  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2011 !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 12η χρονιά, το μεγαλύτερο πολιτιστικό πάρτι, που πραγματοποιείται παράλληλα σε εκατοντάδες πόλης της Ευρώπης, επιστρέφει και ετοιμάζεται να μας βγάλει όλους στους δρόμους. Ετοιμάσου να ζήσεις στους ρυθμούς της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής από 19 έως 23 Ιουνίου.

Ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός, που διοργανώνεται από τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και τη Μ.Ε.Σ.Ο. Μουσικές Εκδηλώσεις, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Α.Ε.Π.Ι., της Τουρκικής Πρεσβείας, του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Athens Every Week, επιστρέφει στην Αθήνα για 12η χρονιά και από 19 έως 23 Ιουνίου σας καλεί να αφήσετε έστω και για λίγο στην άκρη τα προβλήματά σας και να αφεθείτε στους ρυθμούς της μουσικής.

Φέτος η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα δώσει το παρών σε 47 σημεία σε όλη την Αθήνα, όπως στην πλατεία Κοτζιά, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στον Εθνικό Κήπο, στην Τεχνόπολις, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Βυζαντινό Μουσείο, αλλά και σε δεκάδες bar/club της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής – Φιλοσοφία

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που λένε ότι «η μουσική ενώνει». Για αυτό και όταν μιλάμε για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, δεν αναφερόμαστε μόνο στις συναυλίες. Είναι η απόλυτη ένωση της μουσικής, των μουσικών, της πόλης και των κατοίκων της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η φιλοσοφία αυτής της γιορτής κρύβει πολλά περισσότερα από πίσω της.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσφέρει την δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες (160.000 γιόρτασαν το 2010), να δουν από κοντά -και δωρεάν- το πραγματικό μεγαλείο του πολιτισμού, επιλέγοντας μεταξύ δεκάδων εκπροσώπων όλων των ειδών μουσικής – από rock μέχρι κλασσική και από electro μέχρι pop. Και παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να ακουστούν σε ένα ευρύ κοινό.

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής… γιατί η μουσική γεννιέται και μεγαλώνει στους δρόμους!

To Zougla Radio , θα βρίσκεται εκεί, καθώς τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στα Decks της «Παλιάς Βουλής» θα βρίσκονται οι Μάριος Χαβιαρας και ο Ηλίας Σταματόπουλος, με ένα mainstream dj set, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

Το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Ευρώπης, ξεκινάει…

Η μουσική ενώνει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης